Entertainment

Het script voor de tweede Joker-film is officieel af

the-joker-deel-2-joaquin-phoenix

De eerste Joker film staat nog op ons netvlies gebrand. Deze geniale film, van regisseur Todd Phillips, was een enorm succes en een kaskraker van jewelste. Hij heeft nu laten weten dat er, als het aan hem ligt, een opvolger komt van de film. De titel zal Joker: Folie à Deux krijgen, dit meldde hij zelf op Instagram.

Ongekende succes van de Joker

Hij plaatste de voorkant van het script als een foto waarop Joaquin Phoenix, de acteur uit de eerste film, het verhaal leest. Volgens de geruchten is Joaquin Phoenix, die de eerste film geweldig speelde, nog in onderhandeling over zijn rol in de tweede film (zie foto hieronder).

Regisseur Phillips schreef het script in samenwerking met Scott Silver. Zij maakten de eerste film ook samen in 2019. Never change a winning team dus! Joker bracht maar liefst 1 miljard dollar op. Dit was een unieke prestatie voor een film die goedgekeurd was voor zeventien jaar en ouder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Todd Phillips (@toddphillips)

Een regen aan prijzen

De eerste Joker werd maar liefst voor elf Oscars genomineerd. Naast superster Phoenix mocht ook de componist Hildur Gudnadóttir een Oscar ophalen. Waar de tweede film exact over zal gaan is nog niet bekend. De verwachting is dat de film wel verder zal gaan waar de eerste film stopte.

Het kan wel verwarrend worden met al die Jokers. Aan het einde van The Batman bleek er namelijk ook een nieuwe Joker in het spel te zijn. Hij zal in deze film gespeeld worden door Barry Keoghan. Wie is in jouw ogen de echte Joker?

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!