Tech

Handige gadget voor tennis- en padelfans : mini-scorebord voor op je racket

Scoring right scorebord
Foto: bol.com

Ben je helemaal into tennis en/of padel en wil je altijd de score perfect bijhouden? Dan hebben we goed nieuws voor je: het Scoring Right Scorebord is een ultieme oplossing om tijdens je wedstrijden gemakkelijk de score bij te houden. Geen gedoe meer met verwarrende discussies over punten, games en sets. Met dit slimme gadget zie je in één oogopslag wie er aan de winnende hand is.

Punten, games en sets, allemaal in één oogopslag

Met het Scoring Right Scorebord vergeet je nooit meer wie de leiding heeft. Met een simpele aanpassing van het balletje kun je per punt de score bijwerken. Zo weet je precies waar je staat en hoeveel punten je nog nodig hebt voor die overwinning.

Bovendien worden de punten gemarkeerd met kleuren, zodat je nooit vergeet vanaf welke kant van het veld je moet serveren. Dus geen verwarring en onderbrekingen meer, alleen maar focus op het spel. Scoring right scorebord SHOP NU VOOR 14,95

Lichtgewicht en ITF-goedgekeurd

Het Scoring Right Scorebord weegt minder dan 1,9 gram, dus het heeft geen enkel effect op de balans van je racket of je spel. Je zult niet eens merken dat het er is! Bovendien is dit scorebord het eerste en enige ITF (International Tennis Federation) conforme scorebord dat aan een racket kan worden bevestigd. Dus zelfs tijdens officiële wedstrijden kun je dit scorebord gebruiken.

Stijlvol en praktisch

Het scoreboard is verkrijgbaar in elegante zwart en wit, en met een lengte van 2 cm, een breedte van 8 cm en een hoogte van 0,20 cm is het compact en handig om mee te nemen. Geen gedoe meer met losse blaadjes of verwarrende apps, dit scorebord is alles wat je nodig hebt.

Eenvoudige bevestiging

Bevestig het Scoring Right Scorebord gemakkelijk aan de binnen- of buitenkant van je rackethals en je bent klaar om te scoren. Zorg er wel voor dat je de instructies goed doorneemt voor de optimale werking. Maar maak je geen zorgen, het is een fluitje van een cent. Het scorebord wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om het perfect vast te maken.

Bestel nu en scoor jouw Scoring Right Scorebord

Wacht niet langer en upgrade je tennis- en padel activiteiten met het Scoring Right Scorebord. Verwarring over scores komt niet meer voor en je houdt je aandacht bij het spel. Met dit slimme scorebord ben je klaar om de concurrentie te verslaan en als een ware kampioen uit de strijd te komen. Bestel nu en ervaar het gemak en plezier van scoren als een pro.

Scoring right scorebord SHOP NU VOOR 14,95

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!