Tech

Morgen wordt de Samsung Galaxy S8 gelanceerd en dit weten we er nu al over

Keer op keer is de lancering uitgesteld, maar nu is het dan eindelijk zover. Het nieuwste model van Samsung wordt morgen gepresenteerd en als we de geruchten mogen geloven is het toestel zeker de moeite waard, de Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8

De S8 zal uitkomen in twee formaten: Een kleine S8 met een 5,8 inch-scherm en de S8 Plus met een enorm scherm van 6,2 inch. Een van de belangrijkste uiterlijke kenmerken zal het een ‘Inifinity Display’ zijn, een scherm dat net zo groot is als het toestel zelf. Hierdoor wordt de telefoon, ondanks het grotere scherm, niet groter dan de S7.

Naar verluidt komt de S8 standaard met gebogen randen en wordt de term ‘Edge’ dus overbodig. De telefoon verschijnt in zeven kleuren: goud, zilver, glanzend zwart, mat zwart, blauw, paars en roze.

Waarschijnlijk zal de S8 zijn uitgerust met een 12 megapixel-camera aan de achterkant, en een frontcamera van 8 megapixel met autofocus. iPhone-gebruikers zijn al een tijdje bekent met Siri. Samsung komt nu met een eigen spraakassistent, genaamd Bixby. Volgens de geruchten zou Bixby ook gebruik maken van je camera, zodat je door de camera te richten ook informatie zou kunnen opvragen. Dankzij de USB-C-poort zou de S8 veel sneller kunnen opladen dan met de oude micro-USB.

De iPhone maakte al gebruik van een vingerafdrukscanner, de S8 kun je zelfs ontgrendelen met behulp van gezichtsherkenning of een oogscanner.

Prijs Samsung Galaxy S8

Natuurlijk is ook de prijs belangrijk, want wat moeten ervoor gaan betalen? Als we Android World moeten geloven, dan zijn de Samsung Galaxy S8 en de S8+ vanaf 21 april in Nederland te koop. Goedkoop wordt het toestel niet. De S8 zou een adviesprijs van 799 euro krijgen, wat betekent dat de S8+ nog duurder wordt. Wil jij als één van de eerste het toestel bemachtigen? Telefoonabonnement.nl toont je de prijzen van het toestel zodra deze officieel bekend zijn gemaakt en vertelt waar je de Samsung Galaxy S8 het voordeligste kunt bestellen.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!