Living

Samsung’s grootste TV ooit: deze 98 inch 4K QLED TV is gigantisch

Samsung's nieuwste kunststukje

Ze flikken het toch gewoon weer, de televisies van Samsung blijven ons verbazen. Ze zijn niet voor niets al zeventien jaar wereldmarktleider in televisies. Wanneer je denkt dat het niet nóg groter kan, presenteren zij de 98-inch(!) QLED Q80C TV. Nu hoef je alleen nog maar naar de bioscoop, zodat je niet zelf je popcorn hoeft klaar te maken. Qua scherm kun je ook gewoon lekker thuisblijven.

Groot, groter, grootst

Of je nu een filmliefhebber, gamer, of gewoonweg houdt van de nieuwste technische snufjes, dit gigantische scherm is voor ieder huis een dikke eye-catcher. De Samsung-televisie is te koop voor zo’n 7000 euro en dan krijg je er ook nog een Dolby Atmos Soundbar bij. Zo heb je naast een fantastisch scherm ook een ongeëvenaarde audio beleving.

De 98-inch beschikt over een retestrak design en krachtig geluid. Waan je in een persoonlijk theater of paradijs om te gamen door meeslepende visuals, levendige kleuren en levensechte details op het kolossale scherm. Sluit je spelconsole aan, download je favoriete streaming diensten en dompel jezelf even lekker onder in een magische tv-wereld.

samsung-allergrootste-tv-98-inch-4k-qled

Waarom een nóg grotere Samsung tv?

De 98-inch QLED Q80C zal je betoveren met adembenemende beeldkwaliteit. Deze wordt mogelijk gemaakt door de 4K Neurol Quantum Processor en AI Upscalling-technologie. Simpel gezegd zorgen deze functies ervoor dat ieder detail op de tv volledig tot leven worden gebracht. Geniet van authentieke en levendige kleuren en voorkom vermoeide ogen na uren bingen door de EyeComfort-modus. Dit betekent dat de kleurtinten en helderheid van de televisie zich direct aanpassen aan de omgevingsverlichting.

Je kunt nu ook midden in een filmscène terecht komen door Samsung Object Tracking Sound (OTS) Lite. Het geluid uit de scène of uit je game beweegt mee met waar de actie op het scherm plaatsvindt. De extra Soundbar zorgt ervoor dat de grootste vijanden uit je serie ook ineens achter je kunnen opduiken.

All-in-one 4k televisie op 120Hz

Ook op deze gloednieuwe televisie van Samsung vinden we de Smart Hub terug. Hier vind je al je favoriete entertainment op één plek. Voor de gamers onder ons betekent dat gebruik kan worden gemaakt van de Xbox Cloud Gaming-app. Deze applicatie biedt cloudgebaseerde games van bekende ontwikkelaars als Fortnite, Forza en Minecraft Legends. Ervaar next level gaming prestaties met de Motion Xcelrator Turbo+ technologie. Hierdoor is 4K@120Hz gameplay mogelijk.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!