Food & Drinks

Van de Burger King en Doritos samenwerking ga je spontaan watertanden

Samenwerking tussen Burger King en Doritos
bron: UberEats

Wat gebeurt er als je een bekende fastfoodketen mixt met heerlijke nachos? Precies. Een samenwerking tussen Burger King en Doritos. De merken hebben besloten de handen ineen te slaan met als resultaat: een opvallend originele lekkere burgers, die je vanaf nu (in Spanje) kan bestellen.

Samenwerking tussen Burger King en Doritos

Drie burgers, met het beste van twee werelden. Wij kunnen niet wachten totdat we onze handen kunnen krijgen aan de Single burger, Double Burger en Crispy Chicken Burger. De broodjes hebben de opvallende Doritos kleur, en op het broodje zit onder andere cheddar én een limited Doritos kaassaus.

Ook zijn de burger voorzien van Doritos loaded. Een soort mini kaassoufflés, maar dan met een Doritos tint eraan. Als wij kijken naar de foto’s die naar buiten zijn gebracht, gaan we spontaan watertanden. In principe zijn alle burgers hetzelfde. Het enige verschil is het soort vlees, namelijk rund of kip.

samenwerking tussen burger king en doritos

Oké, het feit dat de burgers alleen te krijgen zijn in Spanje, is natuurlijk bitterzoet. Ook helpt het niet dat het slechts een tijdelijke samenwerking is.Toch blijven wij hoop houden dat, als de burgers succesvol zijn, ze ook in andere landen geïntroduceerd worden. Misschien dat een positieve food recensie daaraan kan bijdragen. Snackspert, lees je mee? 

Als iemand die deze burger heeft gegeten toevallig dit artikel aan het lezen is. Laat ons weten wat je ervan vond! De eerstvolgende keer dat we op vakantie zijn in Spanje, gaan we deze burger hoe dan ook uitproberen.

Food & Drinks

Een samenwerking tussen een bekende fastfoodketen en een chips merk – wat ons betreft mogen veel meer bedrijven dit doen. Als je trouwens op zoek bent naar nieuwe inspiratie op dit gebied: dit zijn de top 50 beste keukens ter wereld met het lekkerste eten. Als je toch liever dicht bij huis blijft, is deze frikandel-wereldkaart misschien toch beter.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Munchies by Haz (@munchies_by_haz)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!