Money & Career

Het salaris en vermogen van voetbal transferkoning Fabrizio Romano 

salaris vermogen fabrizio romano
Fabrizio Romano poseert met zijn Best Football Journalist award (Foto: Instagram @fabriziorom)

Fabrizio Romano is niet meer weg te denken uit de voetbalwereld. Deze bijzondere man ontrafelt de geheimen van de voetbalwereld en verspreidt het naar miljoenen fans wereldwijd. De koning van de transfers heeft door zijn skills en passie een gigantisch jaarsalaris en heeft daarmee een lekker vermogen op weten te bouwen. Maar wat is het salaris en vermogen van Fabrizio Romano?

Wie is Fabrizio Romano?

Fabrizio Romano, geboren en getogen in het voetbalgekke land Italië, is een naam die synoniem is geworden met voetbaltransfers. Deze journalist begon zijn reis als tiener die voetbal ademde en het grootste deel van zijn tijd besteedde aan het schrijven over deze gepassioneerde sport. Zijn vastberadenheid en liefde voor het spel leidde hem naar Sky Sports Italy toen hij pas 19 was.

Romano, gevestigd in de modehoofdstad van de wereld, Milaan, heeft niet alleen naam gemaakt bij Sky Sports, maar ook bij The Guardian en CBS. Zijn betrouwbaarheid en unieke toegang tot informatie hebben ervoor gezorgd dat hij nu wordt beschouwd als de meest betrouwbare expert in de wereld van voetbaltransfers. Zo wist hij als een van de eerste te melden dat Arsenal en Ajax akkoord zijn over de transfer van Jurriën Timber.

Het werk van Fabrizio Romano

Als een spin in een web van voetbaltransfers, heeft Fabrizio Romano door de jaren heen een ongeëvenaard netwerk van connecties opgebouwd. Dit omvat clubs, makelaars en bronnen die nauw betrokken zijn bij deals in heel Europa. Elke dag voert hij talloze telefoongesprekken, op zoek naar de nieuwste sappige informatie om zijn volgers op de hoogte te houden. Hij houdt dus weinig tijd over om EA Sports FC te spelen vanaf september.

De grote aanwezigheid van Romano op sociale media, met miljoenen volgers op YouTube, Twitter en Instagram, getuigt van zijn ongeëvenaarde populariteit. Zijn kenmerkende catchphrase “Here we go”, gebruikt om de afronding van een transferdeal aan te kondigen, wordt nu met spanning afgewacht door fans over de hele wereld. Daarnaast is hij medepresentator van een populaire voetbal podcast genaamd “Here We Go” met mede-sportjournalist Francesco Porzio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Salaris en vermogen van Fabrizio Romano

Romano, die aan de top van de journalistieke ladder staat, geniet niet alleen van ongeëvenaarde faam, maar ook van aanzienlijke financiële beloningen. Met een geschat jaarsalaris van rond de €300.000 als journalist, verdient Romano ook nog bij door zijn werk voor op zijn YouTube-kanaal en podcast.

Zijn passie voor voetbal en zijn skills om een groot netwerk op te bouwen en te onderhouden hebben hem niet alleen de liefde en het respect van miljoenen fans wereldwijd opgeleverd, maar ook een indrukwekkend vermogen dat op €2 miljoen wordt geschat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!