Sports

Dit gaat Ryan Gravenberch per minuut verdienen bij Bayern München

Ryan Gravenberch

Ryan Gravenberch is onlangs voor een transferbedrag van maar liefst 18,5 miljoen euro overgestapt naar Bayern München. Dit bedrag kan nog oplopen naar 24 miljoen. Het salaris van de voetballer was een punt van onderhandeling, maar zaakwaarnemer José Fortes Rodriquez en de vader van Ryan hebben er een mooi jaarsalaris voor de voetballer uit weten te trekken.

Gravenberch is een toptalent

Dat jonge en talentvolle topsporters flink jaarsalaris binnen kunnen harken konden we al zien aan Max Verstappen. Voetballer Ryan Gravenberch is net twintig jaar, maar er worden al miljoenen voor hem betaald door topclubs. De transfer tussen Ajax en Bayern München is een volgende stap in de carrière van toptalent Gravenberch.

Gravenberg begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van voetbalclub Zeeburgia, en kwam later in de opleiding van Ajax terecht. Hij maakte zijn professionele debuut in 2018 toen hij namens Jong Ajax in eigen huis de volle negentig minuten mocht spelen tegen FC Dordrecht. In 2019/2020 werd hij vanuit de selectie van Jong Ajax naar de selectie van het eerste team overgeplaatst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FC Bayern (@fcbayern)

Dit gaat Ryan Gravenberch per minuut verdienen

Zijn prestaties bleven niet onopgemerkt. Hij kwam ruim honderd keer uit voor Ajax, waarin hij twaalf keer scoorde. De CEO van Bayern München is blij met de transfer. Hij is van mening dat Gravenberch een zeer interessante speler is die veel Europese topclubs graag hadden willen vastleggen. Ze hebben met de voetballer dus een dynamische speler in handen die zich naar hun mening volop bij hen kan ontwikkelen.

Een topvoetballer waar ruim 18 miljoen euro voor wordt betaald kan rekenen op een mooi jaarsalaris. De salarissen van voetballers liggen wel vaker op straat, dus in het geval van Ryan Gravenberch is dat ook zo. Bayern München wilde het liever geheim houden, maar volgens bronnen gaat hij 10 miljoen euro per jaar verdienen. Dat is:
€833.333 per maand
€192.307 per week
€27.472 per dag.
€1.144 per uur
€19,08 cent per minuut.

Niet slecht voor zijn leeftijd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FC Bayern (@fcbayern)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!