Money & Career

Ryan Reynolds sluit miljardendeal door verkoop telecombedrijf

ryan-reynolds-verkoop-telecombedrijf

Het bedrijf waarvan Ryan Reynolds mede-eigenaar is, Mint Mobile, staat op het punt om een astronomische deal te sluiten over een eventuele verkoop. De Canadese acteur is aandeelhouder in veel bedrijven, waardoor het moeilijk is om het allemaal bij te houden. Toch denken wij zomaar dat deze deal te kroon spant.

Miljardendeal Ryan Reynolds

We kennen Reynolds natuurlijk allemaal het beste vanwege zijn grootse acteercarrière. Toch is hij ook een succesvol ondernemer. Zo heeft hij in het verleden al een voetbalclub gekocht, samen met Rob McElhenney. Nu blijkt dat hij ook een minderheidsbelang had in de aanbieder van draadloze mobiele netwerken. Aan dat minderheidsbelang lijkt nu echter een einde te komen, aangezien Mint Mobile naar alle waarschijnlijkheid overgenomen gaat worden door telecom gigant T-Mobile.

n een video, geüpload op sociale media, kondigde CEO Mike Sievert de plannen van T-Mobile aan om Mint Mobile over te nemen. In de video was Ryan Reynolds ook te gast. “We zijn ongelooflijk enthousiast. Mint draait sinds het begin op het netwerk van T-Mobile. En de reden waarom mensen zo’n geweldige ervaring met Mint hebben, is te danken aan het T-Mobile Network. Vooral vanwege de ongeëvenaarde voorsprong op het gebied van 5G.”

 

Ondernemer Ryan Reynolds

Zoals we al eerder zeiden is Ryan Reynolds lang niet alleen bezig met zijn acteercarrière. Net als andere sterren als Kevin Hart en Dwayne Johnson, heeft hij een flink aandeel in een eigen alcoholmerk. Maar niet zoals de eerder genoemden in de tequila business. De Canadese acteur is een van de eigenaren van Aviation American Gin.

ryan reynolds verkoop telecombedrijf

Prijs verkoop Mint Mobile aan T-Mobile

Ka’ena Corp en alle dochterondernemingen zullen overgenomen worden, waaronder dus Mint Mobile. Als we Variety mogen geloven is T-Mobile van plan om om maximaal $ 1,35 miljard te betalen. Dit bedrag kan echter veranderen, afhankelijk van hoe Ka’ena gaat presteren in de toekomst.

Ondanks de humoristische video die online werd geplaatst, nam de acteur ook de tijd om al zijn volgers persoonlijk aan te spreken: “Ik had nooit gedroomd dat ik een draadloos bedrijf zou hebben en ik had zeker nooit gedroomd dat ik het aan T-Mobile zou verkopen. Het leven is vreemd en ik ben ongelooflijk trots en dankbaar. #MintMobile.”

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!