Money & Career

Dit is hoe voetballer Ryan Babel stinkend rijk is geworden met vastgoed

ryan-babel-rijk-investeren-vastgoed

Ryan Babel heeft niet alleen succes geboekt op het voetbalveld, maar ook daarbuiten. Deze Nederlandse voetballer heeft een aanzienlijk vermogen weten op te bouwen en behoort nu tot de rijkste Nederlandse voetballers. Hoewel zijn voetbalcarrière indrukwekkend was, heeft Babel zijn huidige rijkdom voornamelijk vergaard door slim te investeren in vastgoed. Maar hoe heeft Ryan Babel precies zijn fortuin weten te vergroten.

Investeren in vastgoedmarkt

Toen Ryan Babel tien jaar geleden begon met investeren in vastgoed, was het op advies van zijn zaakwaarnemer. Hij begon met het kopen van appartementen in Amsterdam, een stad die bekend staat om zijn lucratieve vastgoedmarkt. Babel heeft maar liefst 23 appartementen gekocht in een exclusief appartementencomplex aan de Maassluisstraat in Amsterdam. Naast deze investering bezit hij inmiddels meer dan 50 andere huizen verspreid over Nederland.

Naast zijn investeringen in Nederland heeft Ryan Babel ook internationaal gekeken naar mogelijkheden om zijn vermogen te laten groeien. Zo heeft hij geïnvesteerd in vastgoed in Miami, waar hij ook enkele woningen bezit. Door te profiteren van de gestage stijging van de vastgoedprijzen over de jaren heen, heeft Babel een aanzienlijk vermogen weten op te bouwen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Babel (@ryanbabel)

Waarom investeren in vastgoed?

Als je al veel geld hebt, zoals rijke voetballers, kan investeren in vastgoed een lucratieve keuze zijn. Ten eerste biedt vastgoed de mogelijkheid om passief inkomen te genereren. Door huurinkomsten te ontvangen van huurders, kun je een stabiele en constante bron van inkomsten creëren zonder dat je actief hoeft te werken. Dit maakt vastgoedinvesteringen ideaal voor mensen met een hoog vermogen die op zoek zijn naar manieren om hun geld te laten groeien.

Over het algemeen stijgen de vastgoedprijzen op de lange termijn. Door te investeren in gebieden met potentieel voor groei en ontwikkeling, zoals opkomende steden of populaire vakantiebestemmingen, kun je ook nog eens profiteren van de waardestijging van onroerend goed. Op deze manier hoef jij je geen zorgen te maken dat torenhoge inflatie jouw vermogen vernietigd, aangezien de meeste panden rustig meestijgen met de gemiddelde inflatie!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!