Money & Career

Dit verdienen de 5 rijkste ‘TikTokkers’ ter wereld

tiktok-addison-rae

Dat je tegenwoordig niet alleen maar rijk wordt als zanger of profvoetballer hadden we natuurlijk al door. Er valt nu flink wat geld te verdienen als je het goed doet op TikTok. Nog niet zo bekend mee? Het is momenteel dé sociale media-app waarmee korte muziekvideo’s gemaakt en gedeeld kunnen worden met de buitenwereld. Was TikTok vroeger alleen populair onder tieners, is het nu inmiddels ook voor volwassen een app die veel wordt gebruikt. 

TikTok maakt je rijk

Volgens een onderzoek van RTL heeft TikTok in Nederland nu 3 miljoen gebruikers. Dat is 1,3 miljoen meer dan vorig jaar en zelf een toename van 75 procent. Je zult dus wel begrijpen dat de bekende TikTokkers steeds meer verdienen.  Zeker nu ook volwassen de app gebruiken. Wij van Guys waren eigenlijk wel benieuwd wat een bekende TikTokker nou verdient. We zochten het voor je uit!

rijk-tiktok-man

Top 5 meest verdiende TikTokkers wereldwijd

Hieronder een lijstje met miljoenen bedragen die je zal verbazen. We zouden bijna zelf gaan onderzoeken hoe je een populaire TikTokker wordt.

5. Josh Richards – €1,5 miljoen


Deze Canadese TikTokker is nog maar 19-jaar oud en nu al één van de populairste mannelijke TikTokkers ter wereld. Op zijn TikTok kanaal staan honderden video’s waarmee je, je kan vermaken. Veel daarvan zijn ook geadverteerde filmpjes. Hij is niet na al dat geld achterover gaan zitten, want hij heeft het in twee bedrijfjes gestoken: een managementbedrijf en een bedrijf in energydrink. Dat het een ondernemer is blijkt wel, want het doel van Richards is om andere TikTokkers te leren hoe ze geld kunnen verdienen aan de app.

4. Loren Gray – €2.6 miljoen

De pas 18-jarige Loren Gray was een van de eerste die TikTok gebruikte. Dit heeft ze op een hele goed manier gedaan, want hier verdient ze maar liefst €2.6 miljoen mee. Op haar TikTok kun je veel dansvideo’s vinden en gesponsorde content. Grote namen zoals Burger King en Hyundai heb je misschien wel op haar kanaal voorbij zien komen. Ook is het niet vervelend om naar deze hele mooie dame te kijken. In het de YouTube video zie je een compilatie van al haar TikTok filmpjes.

3.Dixie ‘d Amelio – €2.9 miljoen

Dans video’s doen het schijnbaar goed op TikTok, want ook de 19-jarige Dixie is mega populair op TikTok met haar dans- en zangfilmpjes.  Ze heeft zelfs een uitgebrachte singel op haar naam staan. Je kunt Dixie misschien ook wel kennen als gezicht van het populaire merk Hollister. Hier is ze model voor. Heb je het bedrag gezien achter haar naam.  Wauw,  2.9 miljoen euro verdienen met TikTok is niet niks als je nog maar 19 bent!

2.Charlie ‘d Amelio – €4 miljoen

Dat je nog jonger kan beginnen om succesvol te worden op TikTok heeft de zestienjarig Charlie ‘d Amelio wel bewezen.  De Amerikaanse tiener is al meer dan een jaar de meest gevolgde TikTokker ter wereld en heeft hier ook al een een flink bedrag van op haar bankrekening. De achternaam is geen toeval, want het is inderdaad het zusje van nummer 3 (Dixie). Rijke zusjes kun je dus wel zeggen.  Ook Charlie laat op haar TikTok kanaal dansfilmpjes zien die veel ontzettend veel worden bekeken.

1. Addison Rae- €5 miljoen


Het zal je misschien niet verbazen, maar op de eerste plek uit die lijstje met de rijkste Tiktokkers wereldwijd staat een dame. Ze is iets ouder dan de andere dames uit deze lijst, en heeft met haar 20-jarige leeftijd al een hele danscarrière achter de rug gehad. Vorig jaar had ze al meer dan 4 miljard likes en maar liefst 73,4 miljoen volgers op TikTok. Ook op Instagram en YouTube is ze razend populair.

 

 

 

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!