Money & Career

Vrijgezellen mannen opgelet: dit zijn de 5 rijkste single vrouwen

rijkste-single-vrouwen-ter-wereld
Foto: Frode Hansen

Golddigger. Een woord waarbij je direct denkt aan een vrouw die een rijke man aan de haak heeft geslagen. Ho eens, wij mannen kunnen dat ook. Ideaal als je geen zin meer hebt om de rest van je leven te werken en het luxe leven te kunnen leiden met behulp van het vermogen van je vriendin of vrouw. Wij hebben de vijf rijkste single vrouwen even onder elkaar gezet.

5. Kathrine Astrup Fredriksen en Cecilie Astrup Fredriksen (39 jaar) – $5,0 miljard

Kathrine en Cecilie Fredriksen zijn de dochters van de Noorse scheepsmagnaat John Fredriksen en kunstverzamelaarster Inger Astrup Fredriksen. Ze groeiden op in Londen er verkasten later nog naar Cyprus, Spanje en Oslo. Op hun 23ste overleed moeder Inger Astrup aan kanker. Na hun studie woonde de tweeling tijdelijk in Azië om meer te leren over de scheepvaart.

De tweeling is actief betrokken bij het dienen op de raden van bestuur van verschillende steeds groter wordende bedrijven. Ze mijden de pers, wat heerlijk is als je als toekomstige man aan haar zijde beweegt. Bovendien zijn ze allebei (!) vrijgezel en wordt hun nettowaarde geschat op $5 miljard per persoon, wat hen een van de rijkste single vrouwen ter wereld maakt. Gooi je charmes in de strijd en probeer één van deze schoonheden aan de haak te slaan.

Kathrine Astrup Fredriksen en Cecilie Astrup Fredriksen

4. Zong Fuli Leeftijd (40 jaar) – $8,2 miljard

Zong Fuli, dochter van Zong Qinghou, oprichter van China’s grootste drankenmerk Wahaha, combineert zaken en filantropie met haar zoektocht naar liefde. Na haar Amerikaanse opleiding trad ze toe tot het familiebedrijf en leidde met vastberadenheid diverse projecten. Ze heeft niet alleen de leiding overgenomen, maar ook haar eigen ondernemerszin bewezen. Zong investeert in haar werknemers en maatschappij, met donaties aan onderwijs en voedselonderzoek.

Ondanks haar succes heeft ze haar pessimisme over liefde uitgesproken, na ervaringen met mensen die haar om haar geld leken te geven. Haar zoektocht naar een partner, inclusief een beloningsaanbod van haar vader, heeft nog geen succes gehad. Zong Fuli blijft dus tot nu toe vrijgezel, een unieke en veelzijdige figuur in de zakenwereld en filantropie van China. Met een nettowaarde van $8,2 miljard hoort Zong Fuli wereldwijd tot de rijkste single vrouwen.

Zong Fuli

3. Gina Rinehart (69 jaar) – $14,8 miljard

Gina Rinehart schittert met een vermogen van $14,8 miljard. Na het verlies van haar echtgenoot in 1990, is ze weer op 66-jarige leeftijd op zoek naar de liefde. Haar gigantische rijkdom ontstond door het erfgoed van haar vader, het mijnbouwbedrijf Hancock Prospecting, dat ze uitbreidde tot miljardenrendementen. Naast mijnbouw heeft ze belangen in mediabedrijven en investeerde ze in de Roy Hill-mijn.

Gina’s invloed reikt van de top van Forbes tot haar rol in liefdadigheid, zoals Cambodjaanse weeshuizen en strijd tegen vrouwenmisbruik. Ze is bekend om haar kritiek op strenge mijnbouwbelastingen en staat nu op de 36e plaats van machtigste vrouwen en op plek 3 als het gaat om rijkste single vrouwen.

Gina Rinehart

2. Georgina Bloomberg (40 jaar) – $27 miljard

Volgende op de lijst staat Georgina Leigh Bloomberg, lid van het paardensportteam New York Empire. De professionele amazone en filantroop is de dochter van Susan Brown en Michael Bloomberg, de voormalige burgemeester van New York en oprichter van Bloomberg LP.

Bekend als een van de rijkste huwelijkskandidaten op dit moment, staat Georgina Bloomberg op het punt om minstens $27 miljard te erven van de fortuin van haar vader. Haar huidige nettowaarde wordt echter geschat op $100 miljoen. Hoewel ze vrijgezel is, heeft Georgina een kind uit haar vorige relatie met de Olympische springruiter Ramiro Quintana.

Georgina Bloomberg

1. Prinses Sirivannavari Nariratana (34 jaar) – $35 miljard

Prinses Sirivannavari Nariratana Rajakanya is de enige dochter van koning Vajiralongkorn. Ze staat in de rij om haar vader op te volgen, met tal van bedrijven en eigendommen op haar naam. Prinses Sirivannavari Nariratana is momenteel de meest vermogende van de rijkste single vrouwen ter wereld. De prachtige prinses is niet alleen rijk, maar ook modeontwerpster en sportvrouw. Zo zijn haar hobby’s paardrijden en badmintonnen.

Je zou het niet verwachten bij een prinses, maar ze speelde zó goed, dat Sirivannavari Thailand vertegenwoordigde op de Zuidoost-Aziatische Spelen van 2005 in de Filippijnen en won teamgoud. Wellicht sta je binnenkort met haar op de camping in Westkapelle een potje badminton te spelen. Hopelijk betaalt zij dan wel het biertje achteraf.

Prinses Sirivannavari Nariratana

Ga nu voor deze rijkste single vrouwen

Mocht je interesse hebben? Contact leggen met deze rijke vrijgezellen is nog niet zo eenvoudig. Je zal niet de enige zijn, maar het is natuurlijk het proberen waard. Eerder zette wij de beste tips op een rijtje om vrouwen aan te spreken in een kroeg. Wellicht kun je deze eens toepassen bij het benaderen van deze businessvrouwen.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!