Sports

Rico Verhoeven gaat live commentaar geven over gevecht Badr Hari en Alistair Overeem

rico verhoeven

Aankomende zaterdag zal kickbokser Badr hari het opnemen tegen Alistair Overeem tijdens Glory Collision 4. Niemand minder dan wereldkampioen Rico Verhoeven zal live commentaar op de wedstrijd gaan geven. Hij zal zaterdag aanschuiven als analist, zo werd woensdagavond bekendgemaakt tijdens RTL Boulevard. Dat is dus alvast een extra punt voor Glory.

Glory Collision 4 op Videoland

Rico Verhoeven is het afgelopen jaar druk bezig geweest met zijn stappen in de filmindustrie. De boomlange Rico ambieert al langer een carrière op het witte doek, wat hem ook schijnt te lukken, want vanaf volgend jaar is hij te zien in de nieuwe internationale film Black Lotus, waarvan de opnames onder meer plaatsvonden in Amsterdam. Maar zaterdag is hij te vinden in Arnhem, waar hij het commentaar zal geven op de wedstrijd.

Aankomende zaterdag zal Verhoeven dus live commentaar geven tijdens Glory Collision 4, dat op streamingdienst Videoland wordt uitgezonden. Ja inderdaad, dezelfde dienst die binnenkort de documentaire van André Hazes uit gaat zenden. Rico zegt er veel zin in te hebben, en hoop dat veel mensen naar de wedstrijd gaan kijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GLORY Kickboxing Nederland (@glory_nl)

Rico Verhoeven en Badr Hari

Rico Verhoeven heeft zelf ook een paar keer tegenover Badr Hari in de ring gestaan, maar de Marokkaanse kickbokser moest het de laatste keren afleggen vanwege blessures. Nu staat hij dus aankomende zaterdag in de ring tegen Alistair Overeem, ook een grootheid in de kickbokswereld. De twee zullen het in het Gelredome tegen elkaar opnemen.

Bij de weging afgelopen vrijdag stonden de twee tegenover elkaar voor een staredown. De vonken spatten er vanaf, dus dat belooft een pittige wedstrijd te worden. Het Glory Collision 4 evenement is aankomende zaterdag vanaf 20:00 te zien bij Videoland. Voor meer informatie over Glory kun je terecht op de website van gids.tv. Voor het bekijken van de volledige wedstrijd en analyses kun je een account aanmaken op Videoland.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!