Entertainment

De releasedatum van GTA 6 lijkt nu eindelijk bekend te zijn

releasedatum-gta-6-bekend

De releasedatum van GTA 6 wordt met veel verwachtingen tegemoet gezien. Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan over de releasedatum, zijn er enkele aanwijzingen die ons een idee geven van wanneer we de langverwachte game kunnen verwachten. Vandaag kwam er weer zo’n aanwijzing bij. Laten we snel een kijkje nemen!

Hints van Take-Two over GTA 6

Take-Two Interactive, de uitgever van GTA 6, heeft onlangs enkele hints gegeven over de mogelijke lanceringstijd. Aan investeerders onthulde Take-Two dat ze verwachten baanbrekende titels te lanceren in het fiscale jaar 2025, dat loopt van april 2024 tot maart 2025. Hoewel ze niet specifiek GTA VI noemden, lijkt het bijna onvermijdelijk dat deze aankomende titel deel uitmaakt van hun plannen.

Ook verwachten ze een omzet van meer dan $8 miljard in dat fiscale jaar, een aanzienlijke stijging ten opzichte van het voorgaande jaar met $5,3 miljard. Door deze grote stijging, lijkt het erop dat Take-Two zich voorbereidt op de release van GTA 6.

Release datum GTA 6

Als we naar eerdere geruchten en lekken kijken, lijkt een releasedatum eind 2024 tot begin 2025 erg realistisch te zijn. Hoewel Rockstar Games, de ontwikkelaar van de GTA-serie, altijd bekendstaat om het nemen van de tijd om hun spellen te perfectioneren, zijn er verschillende factoren die wijzen op een mogelijke lancering in deze periode.

Ten eerste heeft Take-Two aangegeven dat ze verwachten dat fiscaal jaar 2025 een belangrijk jaar zal zijn voor hen, wat suggereert dat ze een grote release hebben gepland. Bovendien heeft Rockstar Games genoeg tijd gehad sinds de release van Red Dead Redemption 2 in 2018 om zich te richten op de ontwikkeling van GTA 6.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grand Theft Auto VI (@gta6)

Hoge verwachtingen voor GTA 6

GTA VI wordt naar verwachting een enorm spel. Rockstar staat erom bekend dat ze veel aandacht besteden aan detail en gameplay, en ze zullen ongetwijfeld de tijd nemen om ervoor te zorgen dat GTA 6 aan de hoge verwachtingen voldoet. Net als Fifa, is GTA altijd een van de games waar game liefhebbers op zitten te wachten!

Al met al lijkt een release in 2025 zeer waarschijnlijk te zijn voor GTA 6. Hoewel er nog geen officiële bevestiging is, geven de hints van Take-Two en de ontwikkelingsperiode na de release van Red Dead Redemption 2 genoeg reden om optimistisch te zijn.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!