Entertainment

Reinier Zonneveld waagt wereldrecordpoging op eigen Karren Maar Festival

reinier-zonneveld-karren-maar-festival

Nederlandse techno koning Reinier Zonneveld keert deze zomer terug met het gloednieuwe eigen Karren Maar Festival. Zaterdag 5 augustus op de historische Stadsblokken in Arnhem is het zover. Urenlang zal hij bezoekers meenemen op een muzikale reis en zijn eigen mainstage vullen met zijn kenmerkende en snoeiharde beats. De tweede area wordt gehost door Zonneveld’s label Filth On Acid.

Wereldrecordpoging langste live set ooit

Tijdens het evenement doet de techno gigant een poging om een persoonlijk record te verbreken en daarmee het wereldrecord van langste live set op zijn naam te schrijven.

Reinier Zonneveld groeide snel uit tot een van de grootste namen in de techno scene. Zijn ongeëvenaarde technische en klassieke muzikale skills hebben hem een ongekende fanbase in de techno scene opgeleverd.

Reinier Zonneveld los op Karren Maar Festival

Zonneveld is de enige techno artiest die grote arena shows volledig uitverkoopt met zijn signature marathon live sets.  Ook voor zijn eigen Karren Maar Festival neemt Zonneveld al zijn studio gear mee en trakteert hij fans op een extra lange live set.

Verwacht een show met bekende klassiekers, maar ook veel nog niet uitgebrachte tracks, gecombineerd met geïmproviseerde creaties van de man achter de muziek. De tweede area, gehost door Zonneveld’s eigen platenlabel Filth On Acid, zal podium bieden aan zowel opkomende talent als gevestigde namen uit de scene.

reinier zonneveld karren maar festival 2

Een onvergetelijke techno ervaring

Reinier Zonneveld: “Ik kan niet wachten om er tijdens Karren Maar Festival deze zomer een schepje bovenop te doen. Ik krijg niet vaak de kans om zo’n lange show te doen op een festival en kijk er daarom extra naar uit om met 25.000 bezoekers keihard te karren!”

Het artwork voor Karren Maar Festival werd voor de gelegenheid speciaal gecreëerd door kunstenaar Bram Reijnders: “Vorig jaar raakte ik geïnspireerd om mijn kunst te koppelen aan de sound van Reinier. Daarom heb ik een artwork gemaakt dat is samengesteld door verschillende billboards en posters van eerdere events van Reinier.”

De final tickets voor Karren Maar Festival zijn hier verkrijgbaar.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!