Life & Health

Door deze 5 redenen krijg jij je zaakje niet meer omhoog

redenen-erectieproblemen

Als je eindelijk de vrouw van je dromen in bed hebt liggen, dan wil je ervoor zorgen dat ze je in elk opzicht nooit meer vergeet. Je kent alle standjes uit je hoofd, je bent een meester in ‘smooth talk’, dus er kan niks meer fout gaan, right? Wrong, op het moment dat je haar elk sterrenbeeld in het universum wil laten zien dan krijg je je zaakje niet omhoog. Heb jij weer. Maar hoe komt dat eigenlijk? Wij gingen op zoek naar de oorzaak van onverwachte impotentie.

Waar moet je op letten bij erectieproblemen?

Het woord ‘impotent’ klinkt als een machtige Egyptische heerser, maar niets is minder waar. Het is een leenwoord uit het Latijns, wat (enigszins verbasterd) ‘onmachtig’ betekent. We zullen je de rest van de uitleg besparen. Als je plotseling last krijgt van deze zeer gênante vorm van onmacht, dan zit je niet te wachten op een dame die klaar ligt voor het beste standje ter wereld.

Voorkomen is dus beter dan genezen, je moet dus de onderliggende reden aanpakken. Waarom kun je geen erectie krijgen? Heb je een ongezonde relatie? Ben je onzeker? Je kunt jezelf in dit geval een keer redden met onze cunnilingus-tips, maar daarna zal ze helemaal erotisch willen squatten. Je moet er dus voor zorgen dat je weet waarom jouw zaakje staakt op het moment suprême, wij hebben onze vermoedens, en hebben er 5 op een rijtje gezet.

zaakje gebrek erectie

1. Teveel alcohol

Jouw beste vriend mag eindelijk uit zijn rits na een avondje stappen, maar daarna lijkt het alsof kleine Freddy er daarna geen zin meer in heeft. Dit komt door de verminderde bloedtoevoer naar de penis als je gezopen hebt. De kater komt later, want ze gaat dit zeker tegen haar vriendinnen vertellen. Drink dus iets meer water tijdens je date.

2. Onzekerheid

Als jij denkt dat je een klein piemeltje hebt, en zij jou keihard uit gaat lachen als je hem op het erotische toneel brengt, dan blijft het zeker een slappe bedoening. Als je teveel (negatief) gaat denken tijdens de seks, dan reageert Freddy daar zeker op, en kruipt hij nog harder in zijn schulp dan een slak op een zoute mossel.

zaakje gebrek erectie

3. Stress

Stress is slecht voor je. Je lichaam staat in standje overleving, in plaats van standje 69, en daarom werkt het niet zo krachtig. Probeer om alle andere shit even los te laten als de vrouw van je dromen naast je ligt, want een heerlijke nacht met haar zorgt ook voor minder stress. Als je het niet voor jezelf doet, doe het dan voor haar.

4. Masturbatie

Deze zag je niet aankomen zeker? Je hormoon prolactine-gehalte moet even worden aangevuld, dus als je in het toilet van de kroeg de hand aan jezelf hebt geslagen dan kan het zomaar zijn dat masturbatie de oorzaak is van je slappe zaakje. Blijf gewoon even van jezelf af voordat je die meid gaat versieren. Stoppen met masturberen heeft sowieso een positieve invloed op je seksuele uitstraling.

5. Medicatie

Helaas bestaan er veel soorten medicatie die ervoor kunnen zorgen dat je geen hard zaakje kunt krijgen. Als je medicijnen tegen een te hoge bloeddruk krijgt dan kan dit de bloedtoevoer naar je tampeloerus verminderen, en wordt het krijgen van een hard zaakje een stuk lastiger. In dit geval is een bezoekje aan de huisarts raadzaam.

zaakje erectie friends with benefits

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!