Entertainment

Gratis en live de clash van het jaar volgen tussen Kevin en Jonna Fraser

redbull-soundclash-kevin-jonna-fraser
Foto: Red Bull Soundclash

Na de succesvolle battle tussen Ronnie Flex en Frenna is het tijd voor een nieuwe clash. Slowflow animal, beter bekend als Kevin, en Jonna Fraser, twee iconen uit de scene, nemen het tegen elkaar op in Red Bull SoundClash.

Op donderdag 9 november staat de Gashouder in Amsterdam in het teken van deze battle. Heb je geen kaartje? Geen zorgen, de clash is geheel gratis te volgen via de YouTube-livestream. Kevin en Jonna Fraser zijn misschien niet de meest voor de hand liggende combinatie, met hun uiteenlopende stijlen, maar dat maakt deze battle nóg interessanter.

Multitalenten gaan de strijd aan

Beide artiesten hebben bewezen dat ze kunnen rappen én zingen, en hebben al vaker samengewerkt op elkaars tracks. Maar nu staan ze tegenover elkaar, klaar om alles te geven in deze unieke muzikale strijd.

Het publiek speelt een cruciale rol in deze battle, want zij bepalen uiteindelijk wie er met de felbegeerde belt naar huis gaat. In vier rondes moeten Kevin en Jonna Fraser het publiek overtuigen met hun muzikale talent.

Van het coveren van hetzelfde nummer tot het overpakken van elkaars nummers halverwege, en van het in een nieuw jasje steken van hun eigen hits tot het uitnodigen van mystery guests – alles is geoorloofd om als winnaar uit de bus te komen.

Eerlijke strijd tussen twee podiumbeesten

De heren hebben zich grondig voorbereid en zullen alles uit de kast halen om de winnaar te worden. Kevin, de 29-jarige rapper die sinds zijn album Animal Stories in 2020 is uitgegroeid tot een van de grootste namen in de Nederlandse hiphopscene.

Hij heeft al een indrukwekkende carrière achter de rug, met hits als Als Ik Je Niet Zie en Gordelweg, en een uitverkochte show in Ahoy.

Jonna Fraser, de 30-jarige artiest die bekendstaat om zijn veelzijdigheid en tien projecten op zijn naam heeft staan, heeft ook grote hits gescoord met nummers als Do Or Die en Vakantie, en heeft dit jaar twee keer de AFAS Live uitverkocht.

Dus zet donderdag 9 november in je agenda, en zorg dat je erbij bent via de livestream om deze epische battle tussen Kevin en Jonna Fraser te volgen. Wie gaat er winnen? Dat bepaal jij!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!