Money & Career

Rapper Hef heeft indrukwekkende biografie ‘Puur’ uitgebracht

Hef

Rapper Hef draait al een tijdje mee in de muziekbusiness. Zijn rauwe en onverbloemde rapstijl dwingt zowel bewondering als respect af. De rapper heeft een lange weg naar succes afgelegd, waarin hij moest incasseren, opstaan, en weer doorgaan om zijn doelen te kunnen bereiken, met een indrukwekkende carrière tot gevolg. Hij heeft zijn leven in samenwerking met schrijver Erik Jan Harmens opgetekend, die nu uit is. 

Het levensverhaal van Hef

Hef is de artiestennaam van Julliard Frans. De rapper zag in 1987 het levenslicht in Rotterdam, waarna hij al op jonge leeftijd zijn liefde voor muziek ontwikkelde. Zijn jeugd kent vele diepe dalen. Hij verhuisde vaak en groeide op in achterbuurten terwijl zijn ouders drugs dealden. Hij gebruikt de ervaringen uit zijn eigen leven als inspiratie voor zijn teksten. op deze manier werd rappen letterlijk een uitvlucht.

De rapper putte kracht uit het schrijven van teksten, waardoor hij zichzelf kon bevrijden uit de spiraal van het straatleven. Muziek werd zijn levensdoel, en dat gaat hem goed af, want hij kan sinds 2008 leven van zijn teksten. Hij brak toen door met zijn single Puur, waarna zijn album Hefvermogen in 2009 volgde. Naast rapper is Hef ook acteur. Zo was hij te zien in de films Patser en De Libi. Hef was ook te zien in een succesvolle samenwerking met rapper Frenna.

Releasedatum biografie Puur

In zijn biografie Puur heeft de rapper zijn ziel en zaligheid blootgelegd en neemt hij naar eigen zeggen geen blad voor de mond. Hij vertelt open en eerlijk over zijn verleden, en spaart hierbij zichzelf zeker niet. De rapper benadrukt dat hij niet weet hoe hij in een normale samenleving moet functioneren, daarom heeft hij nog geen gezin. Hij heeft samen met schrijver Erik Jan Harmens een indrukwekkend boek geschreven.

In dit boek lezen we hoe de artiest struggelt met zichzelf en zijn verleden, maar ook hoe zijn weg naar succes tot stand kwam. Hij vergeet hierbij zijn geliefden niet te benoemen, waar hij zich sterk verantwoordelijk voor voelt. Het boek is afgelopen 1 december uitgebracht. Vanaf nu kunnen we een kijkje nemen in het roerige leven van deze getalenteerde artiest.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hef Bundy (@heffelini)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!