Money & Career

Rapper Frenna koopt peperdure Lamborghini van 300K

Frenna

Het succes van rapper Frenna begint buitenproptionele vormen aan te nemen. De rapper woont bijna in de studio, en al dat harde werk werpt zijn vruchten af. Deze superster trapt het gaspedaal naar de top hard in, en dat doet hij sinds kort in een dikke Lamborghini Urus met een waarde van 300.000 euro. Wij rijden even een stukje mee.

Succes in binnen- en buitenland

De 30-jarige artiest is van Ghanese afkomst maar groeide op in Den Haag. Hij ontdekte zijn talent voor rappen al op jonge leeftijd, maar deed dit meer als hobby met drie vrienden. Het viertal staat bekend als rapformatie SFB (Strictly Family Business). Toendertijd was de auto de plek waarin ze hun raptalent perfectioneerden, tegenwoordig zijn ze niet meer uit de studio weg te slaan. Ondanks kondigden ze een nieuw album aan na hun uitverkochte show in de AFAS.

Het ging snel voor Frenna toen een freestyle rap op een verjaardag op YouTube werd geplaatst. Door de populariteit van het filmpje besloot Frenna om er werk van te maken, waarna debuutsingle Flexen uitkwam. De rest is geschiedenis. Zijn rijzende ster bleef niet onopgemerkt, en hij werkte al snel samen met bekende artiesten zoals Ronnie Flex en Broederliefde. SFB heeft succes in binnen- en buitenland. Ze treden onder meer op in Suriname en Spanje.

Frenna koopt Lamborghini van drie ton

De carrière van Frenna gaat als een raket. Hij staat op uitverkochte festivals met zijn rapformatie en ook als soloartiest scoort hij de ene hit na de andere. De rapper domineert de top van de meest gestreamde artiesten, en dat mag worden gevierd. Hij kocht daarom zonder blikken of blozen een Urban Lamborghini Urus met een basic-waarde van 300K. Hij heeft echter wat extra opties op- en in de auto zitten.

Zijn Lamborghini Urus is voorzien van een volledige carbon-kit van Urban Automotive ter waarde van 50K. Om het geheel af te maken heeft deze dikke bak NDS-1 Vossen-velgen en oranje remklauwen. Frenna rijdt dus tegenwoordig in stijl naar de studio. Celebrities houden er wel van om zichzelf te trakteren op een exclusieve auto, zo kocht André Hazes eerder een peperdure Porsche Panamera om zijn comeback te vieren. Hoe dan ook; we wensen deze artiesten veel veilige kilometers toe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Absolute Motors (@absolute.motors)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!