Money & Career

Quincy Promes verkoopt Amsterdams penthouse voor miljoenenbedrag aan Martin Garrix

quincy-promes-penthouse-martin-garrix
Quincy Promes heeft zijn penthouse verkocht aan Martin Garrix (Foto's: Bekende buren)

Quincy Promes heeft onlangs zijn penthouse in Amsterdam verkocht aan niemand minder dan de populaire Nederlandse DJ Martin Garrix. Dit nieuws komt op een moment waarop de voetballer in het middelpunt van de belangstelling staat vanwege zijn veroordeling. Laten we dit luxe appartement en deze verkoop eens onder de loep nemen!

Het penthouse in Amsterdam

Het penthouse van bevind zich in een prestigieus complex in Amsterdam. Martin Garrix, die al meerdere woningen bezit in hetzelfde complex waar Promes zijn penthouse verkocht, vond dat er nog wel een penthouse bij kon. Martijn Garritsen, wat de echte naam is van de bekende DJ, heeft het penthouse van Promes gekocht voor maar liefst 2,5 miljoen euro. Martin Garrix kan dit bedrag prima missen, aangezien hij echt een buitenaards vermogen heeft.

De jonge artiest heeft de afgelopen jaren meerdere top appartementen op de prestigieuze Zuidas in Amsterdam gekocht. Dit zal niet zijn lelijkste appartement in zijn vastgoedportfolio zijn. Met een prachtig uitzicht en een fraaie inrichting, is dit een echt pareltje. Ondanks dat deze woning bijzonder mooi is, is het niet zo gek dat Promes het wilde doorverkopen gezien zijn veroordeling.

terras penthouse martin garrix

De veroordeling van Quincy Promes

In 2021 verruilde Quincy Promes Ajax in voor Spartak Moskou, nadat hij werd verdacht van het neersteken van zijn neef. Onlangs werd hij hiervoor veroordeeld tot 1,5 jaar celstraf. Ondanks de veroordeling heeft Promes hoger beroep aangetekend. De kans is echter groot dat hij in Rusland blijft wonen, zodat hij niet uitgeleverd kan worden aan Nederland, mocht het hoger beroep niet succesvol zijn.

Maar dit is niet alles. Quincy Promes wordt ook vervolgd voor betrokkenheid bij de invoer van 1363 kilo cocaïne cocaïne. Dit heeft een straatwaarde van zo’n 75 miljoen euro. Hierbij is de verkoop van 2,5 miljoen voor zo’n penthouse natuurlijk klein geld! Niet zo gek dus dat Quincy liever niet meer in Nederland komt, en om die reden zijn appartement dus verkocht heeft. amsterdams penthouse met uitzicht inrichting penthouse amsterdam

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!