Food & Drinks

Pink Sauce: mysterieuze dipsaus verovert de wereld via TikTok

pink sauce tiktok

Dat social-media platform TikTok een persoon of product binnen dagen, of zelfs uren, viral kan laten gaan op internet dat wisten we al. Maar de snelheid waarmee Pink Sauce, een vage roze dipsaus (van een nog vagere TikTok-gebruiker) over het wereldwijde web knalde laat zelfs onze wenkbrauwen fronsen. Nog nooit van ‘Pink Sauce’ gehoord? Wij praten je even bij over deze mysterieuze saus.

Pink Sauce is het nieuwste virale product op TikTok

Sinds half juni post een TikTok-gebruiker met de naam @Chef.Pii regelmatig over Pink Sauce. Deze ongeïdentificeerde smurrie maakt ze zelf, en gooit het over alles wat enigszins eetbaar is, zoals kip, komkommers, Big Macs, en taco’s. Deze dipsaus ging al snel als een lopend vuurtje over internet. Mensen hadden allemaal dezelfde vraag; waarom is het roze? Een ander vroeg of de saus te koop is.

Gebruiker @Chef.Pii bedacht zich geen moment en besloot om de saus te verkopen, voor $20 per fles. Ze fabriceerde snel een etiket met spelfouten, regelde wat lege ketchup flessen, en verstuurde de bestellingen naar de klanten. In haar haast verpakte ze de bestellingen in alles wat ze kon vinden. Schoenendozen, enveloppen, lege potten, etc. De ‘Pink Sauce’ kwam regelmatig lekkend aan bij klanten.

@chef.piiILL TELL MY STORY SOON💖♬ BREAK MY SOUL – Beyoncé

Vernietigende reacties op Pink Sauce

De Pink Sauce van @Chef.Pii ging viral, en dus ook de maker van de dipsaus. De reacties waren vernietigend, en er werd de draak gestoken met het product. Op de etiketten stond een vage omschrijving van de ingrediënten, dat vol met spelfouten was getypt. Mensen filmden het terwijl ze onder andere chirurgische handschoenen droegen tijdens het openen van de doos. Anderen durfden de saus te proeven.

De maker van Pink Sauce heeft haar verontschuldigingen aangeboden. Ze zegt dat ze de kans op een fatsoenlijke strategie om de saus op de markt te brengen door de immense populariteit heeft gemist. Ze belooft beterschap, en zegt dat ze hard werkt om op een professionele manier haar Pink Sauce naar de winkels te brengen. Misschien dat we er dan achter komen hoe de saus aan zijn roze kleur komt.

@areyouserious58 To summarize its not worth it. On top of the quality control issues she has this sauce just isnt it. #pinksauce #honest #real #notgood #bad #foryou #fyp @chef.pii ♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依

@trentonstewart Replying to @gokusoloszoro #pinksauce ♬ original sound – Trenton Stewart

@darqlizard IM NOT TRYING TO BASH A SMALL BUSINESS THIS IS JUST A JOKE LMAO #pinksauce #pinksauceupdate #cringetok #ShowUrGrillSkillz ♬ original sound – speblack

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!