Girls

Paris Jackson is de opvallende dochter van Michael Jackson

Paris Jackson

Poplegende Michael Jackson heeft decennia aan de top van de muziekindustrie gestaan. Zijn nalatenschap mag op zijn minst indrukwekkend worden genoemd. Hij heeft echter meer achtergelaten dan alleen muziek. De zanger heeft ook twee kinderen, waarvan Paris zijn enige dochter is. Paris Jackson is inmiddels 24 jaar, en zingt inmiddels ook de sterren van de hemel.

De dochter van pop legende Michael Jackson

Paris Jackson werd in 1998 geboren en is de enige dochter van Michael Jackson en Debbie Rowe. De twee hebben haar vernoemd naar de alom bekende Franse hoofdstad, Parijs. Ze is opgegroeid op de bekende Neverland Ranch nadat haar vader na de scheiding de volledige voogdij over haar kreeg. Ze zegt echter dat het niet makkelijk was om de dochter van Michael Jackson te zijn. De plek waar Emily Ratajkowski woont.

Na de dood van haar vader in 2009 werd ze opgevoed door de rest van de familie Jackson. Ze ontwikkelde haar liefde voor muziek en begon langzaam met het opbouwen van een eigen carrière. Ze raakte echter verslaafd aan drugs toen ze vijftien was, en ze deed in de jaren die volgden verschillende zelfmoordpogingen, waarvan de laatste in 2019 betrof. Inmiddels gaat het beter met de zangeres, en richt ze zich op haar carrière.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@parisjackson)

Paris Jackson is actrice en zangeres

Paris is behalve een zangeres ook actrice. Ze kroop vorig jaar nog in de huid van Maya in de horror serie American Horror Story. Verder staat de dochter van Michael Jackson graag voor de camera en is ze regelmatig te zien in reclamecampagnes. Zo was ze onlangs te zien in een reclame voor sieraden merk Bulgari. Het liefste staat de zangeres op het podium, de plek waar haar vader ook het beste tot zijn recht kwam.

De seksuele geaardheid van Paris is ook al tijden onderwerp van gesprek in de roddelpers. Ze zegt hier zelf over dat ze ‘met meer heeft gedatet dan alleen mannen en vrouwen’, ze benoemt hierbij het hokjesdenken en het bestempelen van personen. Wij vinden haar vooral een artiest die goed tot haar recht komt in de dingen die ze onderneemt. Paris Jackson is de dochter van een muzieklegende, en dat horen we terug in haar muziek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@parisjackson)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@parisjackson)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@parisjackson)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!