Sports

Waarom Paddy “the Baddy” Pimblett de harten van elke UFC liefhebber verovert

paddy the baddy pimblett ufc

De Britse UFC vechter Paddy Pimblett is in korte tijd enorm populair geworden. Paddy “the Baddy” is niet alleen een extreem goede vechter, hij heeft ook nog eens een geweldige persoonlijkheid. Maar waarom is Paddy “the Baddy” Pimblett zo extreem populair geworden?

De koning van de UFC

Paddy is op het moment één van de meest populaire mannen binnen de UFC. Pimblett is uiteraard goed in MMA, anders kwam hij niet bij de UFC terecht. De Brit heeft momenteel 23 wedstrijden gevochten in de UFC, waarvan hij er liefst 20 wist te winnen. Maar zijn talent voor vechten is niet zo zeer de reden waarom Paddy zo populair is.

De grootste reden waarom iedereen van deze man houdt, is omdat hij lekker zichzelf blijft. Ondanks dat hij serieus moet voorbereiden op loodzware gevechten, lijkt Paddy ook nog van het leven te willen genieten. Zo staat Pimblett er om bekend dat hij extreem veel van eten houdt. Enkele dagen na een gevecht is Paddy al enkele kilo’s zwaarder van al het eten dat hij naar binnen werkt. Tot iedereen zijn verbazing verschijnt hij vervolgens volledig afgetraind aan zijn volgende UFC-wedstrijd.

De geliefde Paddy “the Baddy”

Deze cultheld staat ook bekend om zijn iconische interviews. Met zijn heerlijke accent van een echter ‘Scoucer’, waarmee je duidelijk hoort dat hij uit de omgeving van Liverpool komt, krijgt Paddy iedereen aan het lachen. In zijn interviews lijkt hij zichzelf niet zo serieus te nemen, wat tot hilarische fragmenten leidt. Vanwege dit gedrag kreeg hij ook de bijnaam “the Baddy” van zijn coach, wat voor ‘slechterik’ staat.

Ondanks dit alles heeft Paddy ook een serieuzere kant en blijkt hij helemaal niet slecht te zijn. Na de gewonnen wedstrijd in de UFC tegen Jordan Leavitt vertelde Paddy hoe een goede vriend van hem een paar dagen voor zijn gevecht zelfmoord heeft gepleegd. Paddy verzocht elke man die mentale problemen had om hulp te zoeken. Het fragment van de gebroken Paddy ging viraal over het hele internet, wat hem veel steun opleverde van over de hele wereld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UFC Europe (@ufceurope)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!