Life & Health

Dit zijn de leukste outfits voor carnaval

Dit zijn de leukste outfits voor carnaval

Verheug jij je al op carnaval? Het feest der feesten wordt dit jaar weer als vanouds gevierd, dus dat betekent vette feesten, spectaculaire optochten en natuurlijk leuke en originele carnavalskleding. Heb jij al een leuke outfit gescoord of weet je nog helemaal niet wat je aan moet trekken? Kijk dan eens naar deze vier toffe kostuums om de show mee te stelen.

By order of the Peaky Blinders

De serie Peaky Blinders is een van de grootste hits op Netflix. De serie is zelfs zo populair dat er een Peaky Blinders café is geopend in Den Haag. Wil jij er tijdens carnaval bijlopen als de stylish gangster Tommy Shelby? Kleed je dan in een driedelig pak met gilet gemaakt van tweed. Vergeet ook de laarsjes niet en zet een platte pet op. Is het tijd voor een pilsje? Met een zakhorloge weet je precies hoe laat het is. Of hou je net als Tommy Shelby meer van whisky?

Sneeuwwitje en de zeven dwergen

Wil je je outfit afstemmen met je vrienden? En heb je zin om dit jaar eens lekker voor gek te staan? Dan is een sneeuwwitje kostuum misschien wel iets voor jou. In een kort blauw-geel jurkje met hysterische pofmouwen zijn alle ogen op jou gericht. Een zwarte pruik met een rood strikje en strakke witte kousen maken je outfit helemaal af. Vergeet ook je props niet: een rieten mandje en natuurlijk de rode appel. En je vrienden dan? Die gaan verkleed als dwerg. Zonder twijfel krijgen jullie de lachers op de hand.

Het foute trainingspak

Mag carnavalskleding van jou wel een beetje fout zijn? Dan is het leuk om je te verkleden als personage uit de inmiddels klassieker New Kids. Met een oversized trainingspak in een lekker felle kleur, witte gympen, een haarband, discobril en een pruik waarmee het lijkt alsof je een wasbeer op je hoofd hebt, zie je eruit als een echte Sjonnie uit Maaskantje. ‘Hedde goed geregeld jonguh!

The ‘always smiling’ Joker

Met een outfit geïnspireerd door de Joker zit je eigenlijk altijd goed. Hiervoor draag je een paars rokkostuum met zwarte strepen en een groen gilet, maak je je haar groen en schmink je je gezicht wit. Rode lippenstift voor die iconische ‘smile’ mag natuurlijk niet ontbreken.

Hopelijk hebben we je een beetje op weg geholpen in je zoektocht naar een nieuwe carnavalsoutfit. Weet jij al voor welk kostuum je gaat komend carnavalsseizoen?

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!