Travel

Onbeperkt vliegen: StarFlyer komt met ‘all-you-can-fly’ revolutie

onbeperkt-vliegen-all-you-can-fly-starflyer

Vliegmaatschappijen zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om concurreren in een competitieve markt. Een opvallend en innovatief concept dat recentelijk de aandacht heeft getrokken, is “all-you-can-fly” aangeboden door de Japanse vliegmaatschappij StarFlyer. Met deze revolutionaire actie kunnen passagiers voor een vast bedrag onbeperkt vliegen binnen een bepaalde periode.

All-you-can-fly reizen van StarFlyer

StarFlyer, een gevestigde naam in de luchtvaartindustrie, heeft de traditionele manier van reizen heroverwogen en een abonnementsservice bedacht waarmee reizigers voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunnen vliegen. Voor slechts €267 per maand kunnen passagiers gebruikmaken van het all-you-can-fly aanbod van StarFlyer en genieten van de vrijheid om naar verschillende bestemmingen te reizen zonder zich zorgen te maken over individuele ticketprijzen.

Het concept van all-you-can-fly richt zich voornamelijk op binnenlandse vluchten in Japan. StarFlyer biedt zijn Star Pass-klanten de mogelijkheid om onbeperkt te vliegen tussen Tokyo Airport en Kitakyushu, twee belangrijke steden in Japan. Dit is vooral interessant voor frequente reizigers, zoals zakenmensen die regelmatig tussen deze steden heen en weer moeten vliegen voor werk. Maar misschien zien we jou wel rondtrekken tussen verschillende steden in dit mooie land?

Moeilijkheden na de pandemie

De introductie van het all-you-can-fly concept is een reactie van StarFlyer op de moeilijke financiële situatie die de luchtvaartsector heeft doorgemaakt als gevolg van de COVID-19-pandemie. De pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de vraag naar vliegreizen, waardoor vliegmaatschappijen innovatieve manieren moesten vinden om passagiers terug te winnen en de reisindustrie nieuw leven in te blazen.

Maar veel mensen zetten ook hun vraagtekens bij de gevolgen voor het klimaat die zo’n concept kan meebrengen. Wellicht dat mensen nu veel overbodige trips gaan pakken, puur omdat het toegankelijk wordt gemaakt om te gaan reizen. Desalniettemin is dit natuurlijk wel perfect als je wilt rondtrekken op een budget. Japan zelf is een prachtig land en Japanse gerechten zijn heerlijk. Met zo’n concept kan je alle delen van het land natuurlijk gemakkelijk zien!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!