Geen Categorie

Oma en opa swingen er helemaal op los bij Harmony of Hardcore

oma en opa harmony of hardcore

Aankomend weekend zijn er opnieuw verschillende festivals waar je naartoe kunt gaan om de benen los te gooien. Voor iedereen die houdt van hakken, was er het Harmony of Hardcore festival. Iedereen die van The Harder Styles houdt is er natuurlijk helemaal bekend mee. Dat gold ook voor de ouders van één van de organisatoren.

Oma en Opa swingen erop los

Het feestpubliek werd ook getrakteerd op een prachtig moment, want een van de organisatoren had zijn ouders uitgenodigd en zij waren buitengewoon trots. Ze vierden dit door vol enthousiasme op het podium helemaal los te gaan. Het was geweldig om te zien als je het ons vraagt. De video werd in de eerste instantie gedeeld voor VK-mag, en ging binnen de kortste keren viral.

Met een groot scala aan festivals in het verschiet, is het aankomende weekend een veelbelovende periode voor muziekliefhebbers. Het moment werd vastgelegd door DM-Edia, een medium dat de hoogtepunten van het festival deelt en de festival liefhebbers de kans geeft om na te genieten van de geweldige herinneringen. Één ding is in ieder geval zeker: deze video heeft een grote lach op ons gezicht getoverd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dumpert (@dumpert)

Harmony of Hardcore

Harmony of Hardcore is een jaarlijks terugkerend muziekfestival dat zich richt op de hardcore en hardstyle muziekscene. Het festival staat bekend om zijn energieke sfeer en intense beats, waar dansliefhebbers van over de hele wereld samenkomen om te genieten van de rauwe geluiden.Gedurende één dag worden verschillende podia gevuld met optredens van bekende artiesten uit de hardcore en hardstyle genres.

De line-up omvat zowel gevestigde namen als opkomende talenten, waardoor er voor elk wat wils is. Met indrukwekkende lichtshows en visuele effecten wordt de festivalervaring naar een hoger niveau getild. Harmony of Hardcore biedt feestgangers de kans om zich volledig onder te dompelen in de muziek en de energie van de menigte te voelen terwijl ze dansen op de pompende beats.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Harmony of Hardcore (@hohfestival)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Harmony of Hardcore (@hohfestival)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!