Entertainment

Dit zijn 5 nieuwe series die je vanaf september kunt checken

nieuwe-series-kijken-september
Bron: serie Band of Brothers

Er verschijnen elke maand nieuwe films en series op verschillende streamingdiensten. Van thrillers tot fantasy, er is voor ieder genre wel een liefhebber die op Netflix, Videoland of een andere streamingdienst afstemt. Wij zitten uiteraard bovenop alle nieuwe releases en hebben daarom de 5 beste series weten te vinden die je vanaf september kunt kijken. Lees snel verder, want de onderstaande releases moeten zeker op jouw watchlist voor ultiem entertainment tijdens een avondje thuis.

Nieuwe series in september

Of je fan bent van Netflix, of liever gaat bingewatchen op Prime Video, vrijwel alle streamingdiensten droppen elke maand nieuwe films en series. Nu de zomer langzaam op zijn retour is, kunnen we uitkijken naar een gezellig avondje op de bank. We hebben de 5 beste series die in de maand september uitkomen voor jullie verzameld. We beginnen met een spannende fantasyserie waarbij een epische strijd tussen goed en kwaad centraal staat.

5. The Wheel of Time (seizoen 2) – 1 september

Deze epische fantasyserie had een spectaculair eerste seizoen. Deze stond in het teken van het zoeken naar de Dragon Reborn, een man of vrouw die het lot van de wereld bepaald. In het tweede seizoen volgen we Rand, een man die erachter is gekomen dat hij deze Dragon is. Terwijl hij zijn krachten onder controle probeert te houden weten steeds meer vijanden hem te vinden. The Wheel of Time seizoen 2 is vanaf nu te zien op Prime Video.

4. Top Boy (seizoen 3) – 7 september

In deze geniale crime-drama duiken we in de onderwereld van Londen, waar jonge criminelen voor het grote geld handelen in cocaïne. In deze keiharde wereld moeten ze zich tussen de grote jongens staande weten te houden, maar de ouwe rotten in het vak accepteren deze nieuwe generatie niet. Het resultaat is een keiharde actieserie die zijn weerga niet kent. Top Boy is vanaf 7 september te streamen op Netflix.

3. Band of Brothers – 15 september

Band of Brothers kostte Warner Brothers 120 miljoen dollar om te maken, maar het resultaat mag er zijn. De serie vertelt het indrukwekkende en waargebeurde verhaal van een compagnie paratroopers die na D-Day achter de vijandelijke linies moesten landen. Deze levensgevaarlijke missie had als doel om de nazi’s uit te schakelen. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot. Niemand minder dan Steven Spielberg maakte de serie met Tom Hanks. Een absolute aanrader. Band of Brothers is vanaf 15 september te zien op Netflix.

2. Poker Face – 15 september

Wat zou jij doen als je kunt zien of iemand liegt? In deze spannende nieuwe serie volgen we Charlie Cale, een dame die een uitzonderlijk talent heeft om vast te stellen of iemand liegt. Ze reist met haar auto door de Verenigde Staten om misdaden op te lossen, en komt hierbij in de meest bizarre situaties terecht. Deze misdaadserie heeft een komische topping en is vanaf 15 september te zien op SkyShowtime.

1. John Wick: The Continental

Deze keiharde actieserie speelt zich af in de wereld van John Wick. Helaas is Keanu Reeves niet in deze serie te zien, maar dat maakt het niet minder spannend. In dit geval draait het om een jonge Winston Scott, die in de jaren zeventig zijn broer te hulp schiet. Het doel is het aanvallen van het bekende huurmoordenaars hotel The Continental. Dit gaat uiteraard gepaard met spectaculaire scènes zoals we gewend zijn uit de John Wick-franchise. Deze serie is vanaf 22 september te zien op Prime Video.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!