Entertainment

Nieuw: Luxe resort voor honden met spa, luxe suites en wellness

nieuw-luxe-resort-honden-spa-suites-wellness
Foto: Instagram @mysecondhomedubai

Dubai overtreft zichzelf wederom. Een winkelcentrum met skipiste en pinguïns bestaat al in de bloedhete hoofdstad van het gelijknamige emiraat, dus moest het nog gekker. Kan dat? Jazeker! In het zonovergoten zuidoosten van Dubai, grenzend aan de woestijn, is namelijk een spa en ontspanningsparadijs geopend. Niet voor mensen, maar voor onze kwispelende viervoeters. Maar liefst $10 miljoen mocht dit hondengrapje kosten, maar daar lachen ze om in Dubai.

Dubai is gek, gekker, gekst

Op het emiraat kennen ze geen tweede plaats. Het moet altijd het grootste, hoogste, duurste of welke overtreffende trap dan ook zijn. Zo beschikken ze bijvoorbeeld over het diepste zwembad ter wereld, waar de bodem zich op 60 meter diepte bevindt. Aan het andere kant van het spectrum hebben we de Burj Khalifa, met 828 meter het allerhoogste gebouw ter wereld en zo zijn er nog veel meer bizarre records verbroken in Dubai.

De Dubai Mall is het grootste overdekte winkelcentrum te wereld. Luxe merken, tot aan marktkraampjes en zelfs een schaatsbaan kun je hier vinden. Dit winkelcentrum bevat tevens het allergrootste aquarium ter wereld en sinds kort bezit het emiraat dus ook de duurste en grootste honden wellness. Het kost wat, maar dan zijn de faciliteiten voor jouw favoriete huisdier wel op en top. Met minder neem je natuurlijk geen genoegen.

In Dubai staat de duurste honden wellness ter wereld

Even me-time voor je hond

Canine Care Center My Second Home rolt de rode loper uit voor onze viervoetige vrienden met de oprichting van het luxeresort dat exclusief is ontworpen voor kleine honden. Deze extravagante faciliteit, toepasselijk genaamd “Little Gems by My Second Home”, belooft het ultieme toevluchtsoord te zijn voor kleine pluizige vriendjes en biedt een scala aan voorzieningen die zelfs sommige menselijke resorts groen van jaloezie zouden maken.

Stel je voor dat je harige vriend begroet wordt met de fijnste huisdierhospitaliteit – overdekte zwembaden waar ze een duik kunnen nemen, ontspanningszones waar ze kunnen ontspannen na een zware dag en uitgestrekte speelruimtes. Het is de droom van elke hond die uitkomt, en het gebeurt in Dubai. Het resort beslaat een verbazingwekkende 14.000 vierkante meter, zodat elke centimeter van de faciliteit is afgestemd om een vijfsterrenervaring te bieden voor deze verwende pups.

Honden kunnen tot rust komen in een welverdiende wellness

Valet parking voor je hond

Gelegen in Dubai Investments Park 2 (DIP 2), belooft de faciliteit niet alleen ongeëvenaarde luxe, maar ook gemak. Met afzet- en ophaaldiensten die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan drukke huisdiereigenaren, streeft het centrum ernaar de ervaring zo naadloos mogelijk te maken. En de voordelen eindigen daar niet – de honden zullen de mogelijkheid hebben om dagelijks met maximaal 300 andere harige vrienden te mengen.

Maar de weelde eindigt niet bij speeltijd. De faciliteit zal ook verzorgings- en trainingsdiensten aanbieden door enkele van de beste professionals in de huisdierenverzorgingsindustrie. Van er goed uitzien tot het leren van nieuwe trucjes, deze honden krijgen toegang tot een uitgebreid scala aan diensten die erop gericht zijn hen gezond, gelukkig en intellectueel gestimuleerd te houden.

@mysecondhomedubai Ski dubai 2023 🐶☃️ #skidubai #moments #happy #dog #snowdog #snow #dubai #dogsoftiktok #doglover #doggo #dogvideos #love #dubai_dxb_uae ♬ original sound – MySecondHomeDubai

Wat kost de My Second Home wellness?

Denk je dat dit het was? Nee hoor. Het kan nóg gekker. Vaak organiseert My Second Home leuke themadagen. Zo worden er dagen georganiseerd waarop er kilo’s sneeuw gestrooid wordt, zodat de honden een hele dag in de sneeuw kunnen spelen. Met Kerst kunnen honden zelfs logeren in Kerstsferen. Dit hele circus mag wel wat kosten, maar je hebt natuurlijk alles over voor je hond.

Een normale dagopvang kost een schappelijke €27,-. Wil je je hond laten ophalen, zul je hier maar €10,- extra voor hoeven bij te betalen, so far so good. Aan een grooming-pakket voor je hond ben je minstens €70,- kwijt, maar voor een extra bijoux-pakket betaal je nog zo’n €50,- extra. Je kunt de behandeling aftoppen met een medicinaal bad waar je slechts €9,- voor betaald. De dag moet je natuurlijk afsluiten met een overnachting in de Presidential Suite. Dit kost zo’n €129,- per nacht.

Prijs
Standaardsuite voor 1 nacht€42,-
Deluxe suite voor 1 nacht€54,-
Royal suite voor 1 nacht€67,-
Villa voor 1 nacht€88,-
Presidential suite voor 1 nacht€126,-
Dagopvang per hond€27,-
Ophalen en brengen van hond€9,50
Ophalen en brengen van hond door privé chauffeur€46,-
Dagje in het hondenpark€15,-
Groot Groomingpakket€81,-
Bijoux verzorgingspakket€58,-
Pawdicure€25,-
Nagels€11,-
Tandenpoetsen€10,-

Honden wellness in Nederland?

Sean Parker, algemeen directeur van My Second Home, legt uit dat het idee voor dit weelderige toevluchtsoord is ontstaan door de toename van het aantal huisdieren tijdens de pandemie, met name onder kleinere hondenrassen en katten. Deze groeiende vraag heeft het centrum aangespoord om zijn aanbod uit te breiden en een ruimte te creëren die exclusief is afgestemd op de behoeften en verlangens van deze schattige metgezellen.

Paul Sowerby, mede-oprichter van My Second Home, voegt eraan toe dat de uitbreidingsplannen van het centrum niet beperkt zijn tot Dubai alleen. Versterkt door de positieve feedback en de vraag van hun gewaardeerde leden, overweegt het team al potentiële partnerschappen buiten de VAE, en verspreidt zo hun unieke merk van huisdierenparadijs naar nieuwe horizonten. Wellicht mogen we binnenkort een hondenparadijs in Nederland verwachten!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!