Entertainment

Nick Cannon krijgt eigen spelshow waarin vrouwen strijden om zijn 13de kind

nick cannon spelshow
bron: Instagram/@nickcannon

Nick Cannon, ook wel ‘de man die altijd raak schiet’, genoemd, krijgt zijn eigen spelshow die door de productiemaatschappij zelf ‘de moeder van alle spelshows’ wordt genoemd. Het enige wat we kunnen zeggen is dat we behoorlijk verward zijn na het lezen over wat de show precies inhoudt.

Who’s Having My Baby? Met Nick Cannon

Volgens de Daily Mail moet Cannon in de show een keuze maken wie van de groep meiden (die zichzelf blijkbaar vrijwillig hebben opgegeven) zijn volgende kind gaat dragen. Het is dus een concept die het magische van zwanger- en ouderschap pakt, en vervolgens het magische eraan volledig vernietigd.

Kevin Hart presenteert deze bizarre datingshow. We dachten eerlijk gezegd wel dat we alles gehad hadden na TLC’s Milf Manor, maar blijkbaar was dat nog maar het topje van de ijsberg. De spelshow wordt waarschijnlijk al aankomende lente uitgezonden in de Verenigde Staten op ‘E!’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NICK CANNON (@nickcannon)

Trailer uitgebracht op Internationale vrouwendag

In de trailer is te zien dat Nick Canon zich klaarmaakt om een keuze te maken om zijn aanstaande 'babymomma' te zien, en dit terwijl hij op de 'hot seat' zit. Wat vooral opvalt aan het fragment is de grap die Canon maakt tijdens zijn selectieproces: "Eeny, meeny, miny, [moe]."

Je kan je voorstellen dat het overgrote deel van de reacties op het internet vernietigend was. Nick Canon is altijd transparant en openhartig geweest over zijn leven als vader van twaalf kinderen, en heeft vaak toegegeven dat het een behoorlijk uitdaging is om alle balletjes hoog te houden.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door NICK CANNON (@nickcannon)

Zeker als je je bedenkt dat hij ook rekening moet houden met de behoeftes van alle moeders (6). Toch is hij altijd in staat geweest om elke dag met al zijn kinderen bezig te zijn en contact te houden. Blijkbaar is de oplossing voor al zijn problemen, je raadt het al, nóg meer kinderen. Waar haalt deze guy de tijd vandaan?

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!