Entertainment

6 toffe films en series die in augustus op Netflix verschijnen

Netflix nieuw augustus
Gal Gadot in Heart of Stone Foto: @gal_gadot

Augustus is zonder meer een topmaand bij Netflix. De streamingdienst komt met tientallen series, films en documentaires waaronder een aantal producties van grote klasse. We maken het je makkelijk en geven je zes tips: dit zijn de nieuwe producties op Netflix in augustus die je niet mag missen.

6. The Lincoln Lawyer seizoen 2 (deel 2)

Velen kijken uit naar het vervolg van The Lincoln Lawyer. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van bestsellerauteur Michael Connelly. Het verhaal in het kort: topadvocaat Mickey Haller uit Los Angeles is ontslagen na een ongeluk.

Hij zet zijn carrière opnieuw op – vanuit de kofferbak van zijn Lincoln Town Car. Met in de hoofdrol Manuel Garcia-Rulfo. Vanaf 2 augustus 2023.

5. Ballers – Serie

Dit is geen originele Netflix serie, maar door concurrent HBO ‘verhuurt’ aan Netflix.  Het gaat om alle vijf seizoenen:  de serie liep op HBO van 2015 tot en met 2019 en telt 47 afleveringen. Ballers was al zeer succesvol en krijgt nu dus een nog groter publiek.

Hoofdrolspeler is niemand minder dan Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Hij speelt Sencer Strasmore, een voormalig American Football ster die een tweede carrière maakt als financieel manager voor nieuwe Football sterren. Een fantastische mix van sport, drama en comedy. Vanaf 15 augustus.

4. Painkiller – Nieuwe serie

De verwachtingen zijn hoog voor deze nieuwe dramaserie over de oorzaken en gevolgen van de opiatenepidemie in Amerika. Honderdduizenden Amerikanen stierven door een overdosis van sterk verslavende pijnstillers. De hoofdrol wordt gespeeld door Matthew Broderick.  Deze miniserie telt zes afleveringen. Vanaf 10 augustus.

3. Heart of Stone – Film

Gal Gadot in de hoofdrol, dat is op zich natuurlijk al reden genoeg om deze film te kijken. De van Wonder Woman bekende steractrice speelt in Heart of Stone geheim agent Rachel Stone. Ze zet alles op alles om te voorkomen dat een hacker het  meest waardevolle – en gevaarlijke – bezit van een geheimzinninge organisatie steelt. Vanaf 11 augustus.

2. Depp v. Heard – Documentaire

Van het rechtbankgevecht tussen Johnny Depp en Amber Heard is nu een boeiende documentaireserie te zien. Beleef of herbeleef deze geruchtmakende rechtszaak vol bizarre beschuldigingen en onverwachte plotwendingen die bijna bezweek onder de media-aandacht. Vanaf 16 augustus.

1. Untold: Jake Paul Paul the Problem Child – Documentaire

Bokser, infuencer en  onruststoker Jake Paul is het middelpunt van deze documentaire waarin hij onder meer verteld over zijn moeilijke jeugd. Maar heel Nederland is natuurlijk benieuwd of Jutta Leerdam met wie Paul sinds maart een relatie heeft in de documentaire voorkomt. Vanaf 1 augustus.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!