Entertainment

‘Netflix & chill’, in deze nieuwe Pathé-bioscoop kan het!

‘Netflix & chill’, in deze Pathé-bioscoop kan het!

‘Netflix & chill’ heeft een nieuwe dimensie gekregen, in deze nieuwe Pathé-bioscoop in Zwitserland kan je namelijk vanaf een bed naar de film kijken. De bioscoop heeft speciale VIP-zalen.

De bioscoop opende afgelopen weekend in het Zwitserse Spreitenbach en is uniek. Niet alleen is er een zaal met luxe bedden, maar ook is er een speciale VIP-lounge met ligbanken.

In slaap vallen in de bioscoop zou echter zonde zijn, je moet namelijk flink in de buidel tasten. Een kaartje voor een VIP-zaal kost omgerekend zo’n 43 euro. Daar krijg je naast de film en een ligbank of bed ook snacks en drinken bij.

Luxe seating

Het is afwachten of we zo’n bioscoop ook in Nederland gaat zien, maar Pathé geeft wel aan ook in Nederland bezig te zijn met ‘luxe seating’.

“We zijn het aan het onderzoeken, maar kunnen niets over een termijn zeggen”, zegt een woordvoerder. “We houden in de gaten hoe het loopt in Zwitserland.”

Een bios met bedden dus, en ze zien er toch best wel classy uit ook. Wie weet wat er dan allemaal kan gebeuren op je eerste date naar de bios he?

60150292 10161598507145462 5421273596943138816 o

Banken2

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!