Entertainment

6x populaire Nederlandse influencers die je nog niet kende

nederlandse-influencers-tiktok-instagram
Negin Mirsalehi (foto: instagram @negin_mirsalehi)

Influencers zijn tegenwoordig de nieuwe rocksterren en social media is hun podium. Ze weten miljoenen mensen met een simpele muisklik te bereiken, waardoor exclusieve merken massaal in de rij staan voor een samenwerking. Sommige sterren verdienen minimaal een miljoen dollar met een gesponsorde instagram-post, zoals bij Kylie Jenner het geval is. De onderstaande influencers zijn iets minder bekend, maar timmeren hard aan de weg als het gaat om een lucratieve carrière als influencer.

Influencers op Instagram

Kylie Jenner en zus Kim Kardashian zijn zonder twijfel de koninginnen van de socials. In ons eigen kikkerlandje hebben we bijvoorbeeld Jade Anna, die flink wat geld vraagt voor een samenwerking. Het gaat uiteraard om het bereik. Hoe meer volgers een influencer heeft, hoe interessanter het voor merken wordt om met deze influencer samen te werken. Daar gaan best grote bedragen in om, zelfs voor Nederlandse begrippen.

Van de onderstaande Nederlandse influencers heb je misschien nog niet gehoord, maar ze zijn hard op weg om de top van social media te bereiken. Het aantal volgers van deze toppers zegt genoeg over hun populariteit. Ze zijn misschien nog niet op het niveau van Enzo Knol, maar het scheelt niet veel. Deze (nu nog) relatief onbekende influencers zijn soms bekender in het buitenland. Ze verdienen genoeg geld met hun bezigheden om prima rond te kunnen komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)

1. Negin Mirsalehi

Voor het geld hoeft Negin Mirsalehi het niet meer te doen. Ze heeft 7 miljoen volgers op Instagram, maar verdient haar geld niet alleen met social media. Ze staat aan het hoofd van Gisou, een lucratief bedrijf dat haarproducten en cosmetica verkoopt. Negin is een multimiljonair en bekender in het buitenland dan in ons kleine kikkerlandje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

2. Mark Lucas

Mark Lucas komt uit Utrecht en heeft maar liefst 9 miljoen volgers op TikTok. Hij maakte zijn debuut in 2017 op 19-jarige leeftijd, en is sindsdien niet meer weg te slaan van het platform. Hij heeft ook op Instagram een gigantische fanbase. Hoewel nog maar weinig mensen in Nederland van hem hebben gehoord, is hij wel een internationale sensatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MARKIE LUCAS (@markie)

3. Jeffrey Mensen

Jeffrey Mensen staat op TikTok beter bekend als Green Rabbit. Deze influencer heeft ruim 17 miljoen volgers en plaatst meerdere keren per week de meest uiteenlopende filmpjes op zijn account. Met zo’n grote fanbase bereikt hij genoeg mensen, dus er zijn veel merken die graag samenwerken met deze populaire gast.

@green.rabbit #duet with @MOCO đáng yêu do you remember moco 🤣 #foryoupage #foryou ##hoathinhvuinhon ♬ Hỡi Em Má Đỏ Môi Hồng Cho Anh Mượn Đất Anh Trồng Củ Khoai – Em Là Nhất Miền Tây (Mee Remix) – Mee Media & Võ Lê Mi & Jin Tuấn Nam

4. Panseri Yusuf

Panseri Yusuf is eveneens een zeer populair figuur op Instagram. Hij reist het liefste de hele wereld over voor het maken van content, zo was hij eerder in Frankrijk en Italië te vinden. Hij is ook een fan van de Formule 1 en fashion. Hij heeft dus genoeg inspiratie om de tijdlijnen van zijn 10 miljoen fans te vullen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yusuf Panseri (@yusufpanseri)

5. Ariëlle Knol

Ariëlle Knol weet hoe ze volgers moet verzamelen, want ze plaatst de meest uiteenlopende kiekjes op de socials. Deze liefhebster van fashion deelt haar passie voor kleding met Fé Bolleboom, die ook tussen haar volgers is te vinden. De basis van deze dame ligt in Nederland, maar daar is ze weinig te vinden. Ze zoekt liever de zon op.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ArielleDannique (@arielledannique)

6. Apple Dsign

Niels van Apple Dsign weet alles van Apple en iPhones, en daar weet hij de aandacht van miljoenen volgers mee te trekken. Hij deelt zijn tips & tricks op Instagram en YouTube, zoals de laatste nieuwtjes op het gebied van iOS en events. Zijn lifehacks op het gebied van dit onderwerp hebben een zeer populaire influencer van hem gemaakt, dus volg hem als je in het bezit bent van een iPhone.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!