Girls

Dit zijn de allermooiste vrouwen boven de 40 jaar wereldwijd

mooiste-vrouwen-boven-40-ter-wereld

In ons eigen kikkerlandje lopen veel mooie vrouwen boven 40 jaar rond, die er allemaal uitzien alsof de tijd tien jaar eerder stil is blijven staan. Als we internationaal kijken naar vrouwen van dezelfde leeftijd dan kunnen we tot de conclusie komen dat leeftijd slechts een getal is. De dames die in dit artikel voorbij komen zijn allemaal prachtig op hun eigen manier, en zien er verbazingwekkend knap uit.

Mooiste vrouwen ter wereld boven 40 jaar

Sommige dames helpen de natuur een handje. Andere dames worden geholpen door de natuur, en zien er naturel nog steeds goed uit nadat ze de 40 jaar zijn gepasseerd. In ons eigen landje hebben we bijvoorbeeld Chantal Janzen, die inmiddels 44 jaar is, maar er nog steeds uitziet als ‘the girl next door’. En laten we Sylvie Meis niet vergeten, die met 45 jaar nog steeds strak in haar vel zit.

Als we op internationaal niveau kijken dan zijn er veel zangeressen, modellen, en actrices die geen last lijken te hebben van de tand des tijds. Ze stralen nog steeds voor de camera of achter de microfoon, zelfs als ze de 40 jaar hebben bereikt. De uitermate knappe Jessica Simpson is een goed voorbeeld voor allen van hen, want zij blies enige tijd geleden 42 kaarsjes uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

1. Beyoncé Knowles-Carter

Beyoncé is de superster van de supersterren, en ze heeft een bijpassend uiterlijk. De Amerikaanse zangeres is 41 jaar, en ziet er nog steeds fantastisch uit. Ze lijkt geen dag ouder te worden, misschien komt dat door haar samenwerking met verschillende cosmeticamerken. Beyoncé staat niet alleen op het podium, maar ze is ook een van de mooiste vrouwen voor de camera.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

2. Kim Kardashian

Kim Kardashian staat bekend om haar knappe uiterlijk, en heeft een imperium om zichzelf heen weten te bouwen. De oudere zus van kylie Jenner heeft er alle belang bij om er jong en fris uit te blijven zien, en dat lukt haar aardig. De realityster is op het moment van schrijven 42 jaar, maar ze kan makkelijk door voor tien jaar jonger.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

3. Katja Schuurman

Tussen de internationale sterren vonden we dat onze eigen Katja ook wel een plekje verdiende. Net zoals haar jongere zus is ook Katja Schuurman een genot om naar te kijken. De 46 jarige actrice, presentatrice en zangeres ziet er nog steeds beeldschoon uit. Moeder Natuur zorgt goed voor de mooie brunette. Katja rijpt als een fijne wijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

4. Jessica Alba

Actrice Jessica Alba staat al jaren aan de top van Hollywood en heeft in talloze kaskrakers gespeeld. Naast het feit dat Jessica een succesvolle actrice is, heeft ze ook veel succes als zakenvrouw. Ze is de oprichter en eigenaresse van The Honest Company, dat huishoudelijke artikelen en cosmetica producten verkoopt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica Alba (@jessicaalba)

5. Angelina Jolie

Angelina Jolie wordt al tientallen jaren beschouwd als een van de mooiste vrouwen van Hollywood. De populaire actrice én ex-vrouw van Brad Pitt is nu 47 jaar, maar ze lijkt met de dag knapper te worden. Haar 14,4 miljoen volgers kunnen in ieder geval geen genoeg van haar krijgen, en ook filmmakers niet, want ze speelt nog steeds in grote kaskrakers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Angelina Jolie (@angelinajolie)

6. Charlize Theron

Charlize Theron is ook een gevestigde naam in Hollywood, en lijkt ook geen dag ouder te worden. De actrice is 47 jaar, maar lijkt minimaal tien jaar jonger. De blondine komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, maar woont al jaren in Los Angeles. Zij past prima in het lijstje met de mooiste vrouwen op aarde boven 40 jaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlize Theron (@charlizeafrica)

7. Fergie

Fergie werd wereldberoemd als de zanger van Black Eyed Peas, een populaire hiphop/house-band. De blonde zangeres blies in maart 48 kaarsjes uit, maar staat nog steeds met recht in de schijnwerpers. Ze is tegenwoordig ook solo erg succesvol, maar is nog steeds onderdeel van de groep. Naast zangeres is Fergie ook actrice, ze speelt onder andere in de musicalfilm Nine, naast actrice Nicole Kidman.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fergie (@fergie)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!