Entertainment

Dit zijn de 7 knapste speelsters op het WK Vrouwenvoetbal 2023

mooiste-speelsters-wk-vrouwenvoetbal-2023
Foto: Instagram / Ana Maria Markovic

Het WK Voetbal Vrouwen is in volle gang in Australië en Nieuw-Zeeland. Hier wordt gestreden om de meest felbegeerde titel in het vrouwenvoetbal. De Oranjeleeuwinnen proberen als underdog hoge ogen te gooien, maar zijn niet de grote favoriet. Het vrouwenvoetbal wint in raptempo aan kijkcijfers. Zijn het niet de voetbalkwaliteiten, dan zijn het wel de prachtige verschijningen voor wie mensen kijken. Wij hebben de mooiste vrouwen van dit WK op een rij gezet, waar je zeker voor gaat kijken.

De mooiste speelsters op het WK Vrouwenvoetbal 2023

Er zijn genoeg redenen om het WK Vrouwenvoetbal in de gaten te houden. Als je het niet zo warm krijgt van het spel, dan zijn het wel de mooie vrouwen die in het oog springen. Wij hebben de 7 leukste dames die momenteel schitteren voor je op een rijtje gezet. Stuk voor stuk een verrijking voor jouw tijdlijn.

1. Jordyn Huitema (Canada)

In coronatijd werd Jordyn Huitema een ware influencer samen met haar toenmalige vriend én stervoetballer Alphonso Davies. Samen hielden zij zich bezig met de leukste dansjes op TikTok, maar die tijd is voorbij. Tegenwoordig is de Canadese samen met Baseball-speler Julio Rodríguez. De aanvalster zou je haast verwarren met een internationaal topmodel. Wanneer je de Instagram van Jordyn afstruint zie je veelal Alphonso Davies-fans in de reacties reageren met memes met Alphonso als hoofdpersoon.

2. Ona Batlle (Spanje)

De veelbelovende 24-jarige voetbalster, heeft een opmerkelijke reis in de voetbalwereld doorgemaakt. Afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Barcelona, kreeg ze aanvankelijk geen plek in het eerste team. Maar met vastberadenheid keerde ze na een omweg terug. Tijdens haar tussenstop bij Manchester United werd ze bekroond als ‘Speler van het Jaar 2019’. Ona houdt haar privéleven strikt geheim, inclusief haar mysterieuze vriendin. Ona zelf is zeker het kijken waard op de WK Vrouwen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door O N A B A T L L E (@ona.batlle)

3. Ana Maria Markovic (Kroatië)

Lekker naar het Kroatische vrouwenelftal kijken. Normaal zou je er ’s nachts niet voor opstaan, maar wij zouden het toch maar wel doen. Wanneer je dat doet, spot je namelijk Ana Maria Markovic. Ze groeide echter op in Zwitserland en dit is ook het land waar ze begon te schitteren als voetbalster. De blondine is vrijgezel, hoewel geruchten ooit de ronde deden dat ze een relatie had met Cristiano Ronaldo, dit ontkende ze stellig. Ongeacht het roddelcircuit, blijft Markovic indruk maken.

4. Kalyssa ‘Kiki’ van Zanten (Jamaica)

Misschien wel de mooiste van allemaal, en ze heeft ook nog eens Nederlandse roots! Kalyssa heeft een Jamaicaanse moeder, maar haar vader is een Amerikaan met Nederlandse voorouders, vandaar haar ‘Hollandse’ achternaam. Helaas is Kalyssa wel al bezet door baseball-speler Kyle Hess. Met ‘The Reggea Girlz’, zoals het Jamaicaanse vrouwenelftal, liefkozend genoemd wordt, hoopt ze te kunnen verrassen op het WK Vrouwen. Wij gaan in ieder geval kijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KIKI VAN ZANTEN (@kikivanzanten)

5. Ingrid Syrstad Engen (Noorwegen)

Helaas, Ingrid is al bezet, maar wel op een bijzondere manier. De speelster van Noorwegen en FC Barcelona Feminí is namelijk samen met haar teamgenote Mapi León. Dit zal een bijzondere gewaarwording zijn voor henzelf, maar ook voor hun teamgenoten. Eerder had ze een relatie met voetbalster Marie Dølvik Markussen. De prachtige middenvelder is een echte ‘nummer 8’. In de as van het veld maakt ze vele meters en hiermee is zij belangrijk voor zowel club als land.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ingrid Syrstad Engen (@ingrid_engen)

6. Sakina Karchaoui (Frankrijk)

Je ziet haar geregeld razen op de linkerflank van Frankrijk en Paris Saint-Germain. De prachtige Franse is bloedsnel én bloedmooi. Ze heeft daarnaast ook een geweldig gevoel voor fashion. Op en buiten het veld straalt ze klasse uit. Met haar 27 jaar heeft ze al veel indruk gemaakt in de voetbalwereld. Ze is momenteel vrijgezel, waardoor mannen wellicht hun kans kunnen grijpen. Maar laten we niet vergeten dat ze vooral een getalenteerde sportvrouw is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sakina Karchaoui (@sakinakarchaoui)

7. Alex Morgan (Amerika)

De betoverende voetbalster van Amerika, is een ware inspiratie op en naast het veld. Met twee wereldtitels in haar bezit (2015 en 2019) is ze een legende in de sport. Tijdens dit WK Vrouwen staat Nederland tegenover deze spits in de groepsfase. Naast haar sportieve prestaties staat Morgan bekend om haar veganistische levensstijl, waarmee ze in 2019 werd uitgeroepen tot mooiste veganistische beroemdheid ter wereld. Deze Amerikaanse schone deelt haar leven met voetballer Servando Carrasco van LA Galaxy.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Calvin Klein (@calvinklein)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!