Girls

Dit zijn de 7 mooiste Nederlandse vrouwen op TikTok

TikTok
Juultje Tieleman op Instagram. Foto: Instagram / @Juultjetieleman

De mooiste vrouwen van Nederland zijn tot vreugd van velen vaak op social media te vinden. Ze plaatsen vaak foto’s op Instagram waarbij ze soms het randje van het toelaatbare aanraken, maar ze zijn ook op TikTok te vinden. Op dit platform dansen ze er vrolijk op los, en hebben veel fans en volgers die daar graag naar kijken. Nederlandse dames zijn een genot om naar te kijken, dus hebben we de 7 mooiste vrouwen op TikTok op een rijtje gezet.

Mooiste Nederlandse vrouwen op TikTok

Op Instagram zijn sporters, influencers, modellen en actrices te vinden, die worden bewonderd om hun prestaties en hun uiterlijk. Een goed voorbeeld is Suzanne Schulting, een top schaatsster die er ook nog eens erg goed uitziet. Dit soort vrouwen hebben veel volgers op de socials, en verdienen daar flink wat geld mee. Deze influencers staan aan de absolute top, en weten hoe ze de aandacht van de fans vast moeten houden.

De onderstaande vrouwen zijn ook actief op TikTok, en weten met hun dansjes elke tijdlijn te versieren. Deze aantrekkelijke dames hebben talloze volgers, en hebben hun basis in Nederland liggen, ook al vliegen velen van hen de hele wereld over voor hun werk. De onderstaande vrouwen behoren tot de mooiste vrouwen van social media, met TikTok in het bijzonder.

@suzanneschultingWorkoutje👍🏼♬ Makeba

1. Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is een topsporter in hart en nieren. Deze mooie dame heeft de top van de schaatswereld bereikt, maar ze doet het ook uitermate goed op social media. Ze trapt dit lijstje met de mooiste vrouwen op TikTok af, want ze is een absolute topper.

@juttaleerdamStory of my life.🫢 Only mom, dad and my coach are safe, sorry. 🖤♬ original sound – not.jayswift

2. Lies Zhara

Lies Zhara is op dit moment een van de succesvolste influencers van ons land. Ze reist naar alle uithoeken van de wereld om de meest waanzinnige content te creëren. Ze is niet vaak in Nederland te vinden, maar ze staat toch in dit prestigieuze lijstje, want ze mag zeker niet ontbreken.

@lies_zhara part 9| van al mn zomer kleding uitzoeken🫶🏼 today: bikinis deel 3 #foryou #closetorganization #summer #bikinihaul ♬ original sound – Lies Zhara

3. Juultje Tieleman

Juultje Tieleman weet hoe ze de aandacht op zich moet vestigen, en weet daar talloze volgers mee te vergaren. Ze doet het uitermate goed op social media, en werkt soms samen met andere influencers, zoals Lies Zhara. Ze was eerder in Expeditie Robinson te zien, dus Juultje staat haar mannetje wel.

@juultjetielemanofficialReady to be a dad♬ original sound – Juultje

4. Jade Anna

We blijven even vissen in de vijver van de influencers, want Jade Anna is met haar 18 lentes jong nu al een superster. Ze is inmiddels miljonair dankzij haar bezigheden op de socials, en is behalve op Instagram ook een succes op TikTok. Ze ziet er prachtig uit, dus staat ze met recht in dit lijstje.

@jadeanna Summer ready with @My Jewellery #myjewellery 💕 #ad ♬ CAUSE IS BEAT THAT BOY WIT A BAT – ▫️𝙎𝙮𝙥𝙝𝙚𝙧▫️

5. Sephora Noori

Sephora Noori komt oorspronkelijk uit Amsterdam, maar woont op dit moment in Miami, waar ze werkt aan haar succesvolle carrière als model en influencer. Ze is ook een van de mooiste Nederlandse vrouwen op TikTok, want ze weet hoe ze haar volgers moet verleiden.

@anhtailam1995Sephora Maria Noori Fashion model #shorts #model #fashion #outfit #beutyfull #bestmodels #Model#Fashion#outfit♬ origineel geluid Model 2023

6. Emma Heesters

Emma Heesters timmert op alle fronten goed aan de weg. Ze is een zeer succesvolle zangeres, en heeft ook social media weten te veroveren. Ze is op Instagram een hit, maar op TikTok kan ook niemand om haar heen. Emma danst niet alleen op het podium, ze kan er ook wat van op de socials.

@emmaheestersEven een before & after bij de kapper Arjan Bevers 💇🏼‍♀️💇🏼‍♀️♬ Lowkey Flex

7. Naomy van Beem

Naomy van Beem is de vriendin van kickbokser Rico Verhoeven, en een plaatje om naar te kijken. Met haar NVB-app motiveert de personal trainer vrouwen om het beste uit zichzelf te halen, en die energie straalt ze uit op TikTok. Haar filmpjes worden massaal bekeken, dus past ze prima in dit lijstje met mooie dames.

@naomyvanbeemA day (morning) in my life♬ Spinnin

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!