Girls

Dit zijn de 7 mooiste Nederlandse vrouwen boven de 40 jaar

Mooiste vrouwen boven de 40

Ons mooie kikkerlandje heeft veel natuurschoon, en daar horen veel prachtige dames bij. Bij sommige vrouwen lijkt het alsof de klok de andere kant op draait, want ze lijken er naarmate ze ouder worden alleen maar mooier op te worden. De tijd lijkt geen vat op hen te hebben, want velen van hen zien eruit alsof ze een bad hebben genomen in de bron van de eeuwige jeugd. Sommige dames zien er na hun 40ste nog steeds uit om door een ringetje te halen.

Mooiste vrouwen boven de 40 jaar

De 7 mooiste voetbalvrouwen van het Nederlands elftal hebben eerder bewezen dat er beeldschone dames op Nederlands grondgebied worden geboren, en ze zijn werkzaam in verschillende vakgebieden. Sommige dames stralen op de televisie, terwijl andere vrouwen het perfect doen voor de camera van een fotograaf. Zelfs na hun 40ste weten ze de aandacht van vele fans en volgers te grijpen, en vast te houden.

Vrouwen die de 40 jaar zijn gepasseerd weten wat ze willen, en ervaren genoeg om te laten zien wat ze kunnen. Ze passen wat dat betreft makkelijk tussen de mooiste dames boven de 40 jaar wereldwijd bewondering over zichzelf afroepen. De 7 onderstaande vrouwen zijn een traktatie voor de netvliezen van vele mensen, want ze zien er stuk voor stuk fantastisch uit. We beginnen bij een van de mooiste presentatrices van ons land.

1. Chantal Janzen

Chantal Janzen draait al een tijdje mee in de Nederlandse film- en televisiewereld, maar is met haar 44 jaar nog steeds een prachtige verschijning op de buis. Daarnaast is ze ook een musicalster waar veel mensen graag een kaartje voor kopen, want deze alleskunner straalt op het podium.

2. Tooske Ragas

Tooske Ragas begon haar carrière als videojockey muziekzender TMF. De 48-jarige blondine bleek niet alleen talent voor presenteren te hebben, maar voelde zich ook op het podium als een vis in het water. Ze speelde in een aantal musicals, en heeft zelf ook een aantal scripts geschreven. Tooske is zeker een van de mooiste vrouwen boven de 40 jaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tooske Ragas Official (@tooskeragas)

3. Birgit Schuurman

Birgit Schuurman is inmiddels 45 jaar jong, maar ziet er nog steeds adembenemend uit. De knappe zangeres/actrice lijkt met de jaren alleen maar aantrekkelijker te worden, en dat zit waarschijnlijk in haar genen, want ze heeft een oudere zus waar de tijd ook geen vat op lijkt te krijgen. Birgit is een veertiger die makkelijk door kan gaan voor een dertiger.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BIRGIT SCHUURMAN (@birgit.schuurman)

4. Katja Schuurman

Met Katja Schuurman bedoelen we de grote zus van Birgit Schuurman. Katja is ook een uiterst succesvolle actrice en een sprankelende mediapersoonlijkheid. De levenslust spat van deze dame af, en dat is te zien aan haar uiterlijk, want met haar 48 jaar mag ze zeker niet klagen. Deze krullenbol staat met recht in dit prestigieuze rijtje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

5. Sylvie Meis

Sylvie Meis mag niet ontbreken in dit lijstje met de mooiste dames boven de 40 jaar, want ze is zeker een pareltje van eigen bodem. De blonde presentatrice/model is nu 45 jaar, maar heeft een lichaam waar veel jongere vrouwen van dromen. Op Instagram doet ze het goed en ook is erg populair bij onze oosterburen, en terecht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

6. Fatima Moreira de Melo

De blonde Fatima Moreira de Melo is een dame die niet alleen goed kan hockeyen, maar ze scoort ook punten aan de pokertafel. Deze 44-jarige schoonheid doet het overigens ook erg goed voor de camera, want ze kan ook presenteren. Deze alleskunner is de veertig jaar al gepasseerd, maar zit absoluut niet stil.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FATIMA MOREIRA DE MELO (@fatimademelo)

7. Carice van Houten

Carice van Houten is inmiddels 46 jaar, maar weet nog steeds miljoenen mensen te boeien met haar uiterlijk. Ze heeft het helemaal gemaakt in Hollywood, en woont al jaren in het buitenland. Ze is echter geboren in Leiderdorp, en dus absoluut een van de mooiste Nederlandse vrouwen boven de 40 jaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!