Girls

De 10 mooiste foto’s van Estelle Cruijff (44)

mooiste-fotos-estelle-cruijff

Estelle Cruijff is een Nederlandse glamour-koningin die we kennen van de Nederlandse televisie. De knappe blondine kreeg bekendheid toen ze trouwde met voetballer Ruud Gullit. Zoals haar achternaam doet vermoeden is ze een telg uit de bekende familie Cruijff, die we uiteraard allemaal kennen door voetballegende Johan Cruijff. Deze dame heeft echter meer talenten dan alleen ‘de familie van’ zijn.

Nicht van Johan Cruijff

Estelle werd in 1978 geboren in Amsterdam, en is de nicht van Johan Cruijff. Toen ze in 2000 op 21-jarige leeftijd trouwde met voetballer Ruud Gullit werd ze in een klap een BN’er, en was daarna te zien in meerdere televisieprogramma’s. Nederlandse voetbalvrouwen doen het altijd goed in de media, daarom timmert Noor Omrani ook hard aan de weg. Estelle was te zien in o.a RTL Boulevard en Life4You.

Naast presenteren is Estelle Cruijff ook een actrice en modeontwerpster. Ze kwam in 2013 regelmatig in het (roddel)nieuws toen ze in scheiding lag met Ruud Gullit. Niet lang na de breuk kreeg de blonde socialite een relatie met kickbokser Badr Hari, maar deze relatie hield geen stand. Ze is inmiddels wel een gevestigde naam in bekend Nederland, en is een goede vriendin van Jamie Vaes.

Mooiste foto’s van Estelle Cruijff op Instagram

De nicht van Johan Cruijff is niet alleen een alleskunner, ze ziet er ook nog eens erg goed uit. Als ze niet in Amsterdam is te vinden dan ligt ze in de zon op Ibiza, het Spaanse eiland waar Rosa Sofia Kolen ook vaak is te vinden. Ze deelt haar jaloersmakende kiekjes met een groot aantal andere bekende Nederlanders, zoals Yolanthe Cabau, die op het eiland is opgegroeid. Estelle Cruijff heeft een grote fanbase, en verdient flink wat geld aan gesponsorde Instagram-posts.

De knappe blondine is ook ambassadrice van de Cruyff Foundation, een stichting dat zich inzet voor sport voor ieder kind. Estelle is dus niet alleen mooi van buiten, maar ook van binnen. Om een ode te brengen aan deze prachtige dame hebben we de 10 mooiste Instagram-foto’s van Estelle Cruijff hieronder op een rijtje gezet. Wat ze is zonder twijfel een van de mooiste vrouwen van Nederland.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!