Girls

Monica Geuze in niets verhullend jurkje op TikTok-video

Monica Geuze in niets verhullend jurkje op TikTok video

Monica Geuze staat tussen onze favoriete dames. Ze is beeldschoon, altijd vrolijk en ze trakteert haar volgers regelmatig op andere pluspunten. In dit filmpje neemt ze ons mee naar de slaapkamer, waar ze jurkjes gaat passen. En ze vraagt haar volgers om hun mening.

Monica Geuze gaat jurkjes passen

In het bewuste filmpje vraagt ze haar volgers naar hun mening terwijl ze een aantal jurkjes past. Wij zijn uiteraard bereid om Monica een paar handjes te helpen, dus gingen we met haar mee om onze mening te geven. Dat ze haar vrouwelijke vormen alle vrijheid geeft hebben wij alle begrip voor. Ze liet haar volgers al eerder blozen in een niets verhullend jurkje, maar nu past ze er drie.

We hebben onze ogen goed de kost gegeven en zijn van mening dat Monica elk kledingstuk prima tot zijn recht laat komen. Ze vraagt haar volgers in het filmpje om te kiezen tussen drie outfits, maar van ons mag ze er veel meer passen. Alledrie de jurkjes kijken speciaal voor haar gemaakt. Welk jurkje vinden jullie haar het beste staan? Jullie vinden het bewuste filmpje onderaan dit artikel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Monica Geuze laat haar vrouwelijke vormen goed zien

Monica Geuze trok alle aandacht met haar vakantiefoto in Dubai, haar forse decolleté werd door haar vele volgers dankbaar in ontvangst genomen. In het onderstaande filmpje laat ze wederom niets aan de verbeelding over. Ze moet haar grote vriendinnen ook nog even goed in de jurkjes leggen, anders zouden ze eruit vallen.

Dus wat denken jullie? Welk kledingstuk staat haar het beste? Ze spreekt in het filmpje over een Miami-outfit, dus ga er maar vanuit dat ze moet stralen als de zon in het gekozen jurkje. We twijfelen er niet aan dat ze er weer prachtig uit gaat zien. kijk, en oordeel zelf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!