Life & Health

7 mogelijke tekenen dat een vrouw je aan het lijntje houdt

lijntje

Als je met een dame aan het daten bent dan wil je op een zeker moment weten of ze je wel ziet zitten, of nog beter, of ze een relatie met je wilt. Als ze dan gemixte signalen afgeeft dan ontstaat er kortsluiting in je verliefde brein, en weet je niet meer wat je moet denken. Wij hebben een hekel aan een gebroken hart, dus hebben we een aantal signalen voor je opgezocht waaraan je kunt herkennen of ze je aan het lijntje houdt.

Als een vrouw je aan het lijntje houdt

Gemixte gevoelens kunnen een killer zijn voor je gemoedstoestand. Als ze jou al een tijdje laat zwemmen in het moeras van de liefde, dan heb je het liefste dat ze jou een touw aangeeft waarmee je jezelf naar haar hart toe kan trekken. Maar wat als ze dat touw telkens net buiten jouw bereik aanreikt? Dan bestaat de kans dat ze je aan het spreekwoordelijke lijntje houdt.

Je bent op zoek naar bevestiging, maar voordat je die stap zet wil je wel weten of ze serieus voor jou gaat, of dat ze je gebruikt als tijdverdrijf. Misschien ben je wel een back-up voor als het toch niet werkt met die ander? Oké, we willen je niet nog wanhopiger maken, dus hebben we hieronder een aantal tekenen op een rijtje gezet waaraan je kunt herkennen of ze je aan het lijntje houdt.

lijntje signalen

1. Jullie doen geen gewone dingen samen

Als ze alleen maar langskomt als ze niets te doen heeft dan zit er al iets fout, maar als ze niks met je wil ondernemen, zoals een simpele boodschap doen, dan moet je achter je oren krabben.

2. Ze toont weinig of geen gevoelens

Ja, jullie gaan soms wel op date, maar ze zegt nooit dat ze je leuk vindt, en toont geen andere vormen van verbale genegenheid. Als ze echt in jou is geïnteresseerd dan laat ze dat zeker merken met lieve woordjes.

lijntje vrouwen

3. Ze weet het niet of nooit zeker

Als ze je laat weten dat ze ‘niet zeker weet’ of ze een relatie met je wilt dan kun je er beter zelf de knoop doorhakken, want als de klik er niet is, dan komt deze waarschijnlijk ook niet, dus bespaar jezelf de tijd en moeite.

4. Ze vertrekt na een avontuur in bed

Of ze wil dat jij meteen vertrekt. Dat is een signaal dat ze je aan het lijntje houdt, want waarschijnlijk ziet ze jou meer als een friend with benefit. Of misschien alleen een benefit. Dus hou dat deurtje in je hart nog maar even gesloten.

lijntje bed

5. Ze laat je links liggen in het bijzijn van vrienden

Dit is ook een teken dat ze je aan het lijntje houdt. Als jullie samen in het bijzijn van een groep vrienden verkeren, en ze kijkt niet of nauwelijks naar je om, dan heeft ze maar weinig interesse in je.

6. Ze wil je familie niet ontmoeten

Dit is ook een absolute red flag. Als ze totaal geen interesse heeft in jouw leven, en met name je familie, dan moet je jezelf afvragen waarom je bij haar in de buurt bent. Ze is echt niets serieus met jou van plan, reken daar maar op.

7. Ze raakt je amper aan

Als ze jou nooit spontaan een knuffel of een kusje geeft dan moet je jezelf afvragen waarom ze zo koud is. Dat kan uiteraard simpelweg haar karakter zijn, maar vreemd is het wel. Vooral als ze in het openbaar geen affectie toont dan kan het zijn dat ze je aan het lijntje houdt.

signalen lijntje

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!