Life & Health

9 mogelijke tekenen dat ze haar interesse in jou is verloren

tekenen interesse vrouw verloren

Misschien heb je weleens meegemaakt dat je met een dame op een date was, waarna ze steeds minder van zichzelf liet horen. Dan kan het zijn dat ze haar interesse in jou is verloren. Toch blijf je jezelf valse hoop geven, en dat is uiteraard pure zelfkastijding. Je had het aan kunnen zien komen, maar hoe? Wij hebben tekenen dat ze niet geïnteresseerd is in je op een rijtje gezet.

Signalen dat ze geen interesse meer in je heeft

De reden waarom ze niet in jou is geïnteresseerd valt te raden. Misschien heb je iets op de date gedaan wat je absoluut niet moet doen bij een vrouw. Je kunt het uiteraard gewoon vragen, maar als ze haar interesse in jou is verloren dan valt er nog maar weinig te redden, of je moet iets hebben wat vrouwen niet kunnen weerstaan aan een man. Je had je die eigenschap dan wel iets eerder in moeten zetten.

Ze is je dus langzaam aan het ‘ghosten’, dat wil zeggen dat ze simpelweg plotseling uit je leven verdwijnt zonder te zeggen waarom. Je had jezelf de hartzeer kunnen besparen door de signalen op te pikken waaraan je kunt herkennen dat ze geen interesse meer in je heeft. Als ze al een tijdje op jouw portemonnee heeft geleefd dan kan het zijn dat ze je heeft gebruikt. Voorkom het door de onderstaande tekenen te herkennen.

tekenen interesse vrouw

1. Ze ontwijkt je blik

Een van de eerste signalen dat je haar interesse te pakken heeft is oogcontact. Het tegenovergestelde is waar als ze jouw blik juist ontwijkt. Als ze dat doet dan weet je dat ze geen interesse in je heeft. In deze situatie hebben jullie nog geen kennis gemaakt. Als ze je blik ontwijkt nadat je ooit een keer met haar hebt gedate, dan kun je maar beter meteen naar huis gaan om te huilen in een hoekje.

2. Ze raakt verveelt

Als je bij haar in de buurt bent dan moet die sprankeling aanwezig zijn. Als ze in jouw aanwezigheid meer aandacht heeft voor het behang op de muur dan voor jou dan zit het niet goed. Ze is niet geïnteresseerd in wat je te zeggen hebt, en ze lijkt zelfs geïrriteerd als je wel wat zegt, ook al is het een compliment. Dit zijn allemaal tekenen dat ze waarschijnlijk wacht op een taxi.

interesse verveelt

3. Ze appt steeds minder terug

Als jullie eerst nog dagelijks contact hadden WhatsApp, of regelmatig belden, dan was de interesse waarschijnlijk nog wederzijds. Als ze steeds trager of niet meer op jouw berichten reageert dan kun je er vanuit gaan dat de klik tussen jullie is verdwenen. Je kan dan wel blijven appen, maar als ze je negeert dan zegt dat eigenlijk al genoeg.

4. Ze doet weinig of geen moeite meer voor je

Als het je dankzij onze tips is gelukt om een vrouw mee op date te vragen, en ze heeft toegestemd, dan wil dat niet zeggen dat je haar hart al hebt veroverd. Als ze na de date geen moeite meer doet om je te leren kennen dan is dat een teken dat ze haar interesse in jou is verloren. Maar geen probleem; ‘there are more fish in the sea’.

interesse vrouw

5. De manier waarop ze appt wordt anders

We hebben dit in nummer 3 van dit lijstje al behandeld, maar haar manier van reageren op de app is ook een teken dat ze je liever kwijt dan rijk is. Als ze voorheen terug appte met hartjes, smileys, en passionele vlammetjes, en er later alleen een ijskoude ‘ja’ of ‘nee’ vanaf kan, dan wil ze je het liefste blokkeren.

6. Ze speelt met je

Het kan zijn dat ze de aandacht leuk vindt, maar verder geen interesse in je heeft. Die types bestaan ook. Als ze je aan het lijntje houdt dan kan jij beter zelf de knoop doorhakken, of je moet zo wanhopig zijn dat je jezelf liever vastklampt aan valse hoop. Op een gegeven moment merk je echt wel of ze oprecht in jou als persoon is geïnteresseerd.

interesse speelt met je

7. Ze toont weinig tot geen affectie

Als ze interesse in je heeft dan toont ze dat wel door je lieve woordjes toe te fluisteren, en toespelingen of flirterig gedrag te vertonen. Als ze met tegenzin tegen je praat, en haar blikken naar jou nog kouder zijn dan het ijs in je vriezer, dan mag je er vanuit gaan dat jullie zeker niet tijdens een eerste date in bed belanden. Helemaal niet zelfs.

8. Ze verzint smoesjes om niet af te hoeven spreken

Als je al talloze pogingen hebt gewaagd om een (tweede) date met haar te regelen, dan zou ze toch een keertje tijd moeten hebben? Als ze de ene dag haar cavia moet wassen, en de andere dag geen tijd heeft omdat ze haar bonsaiboompje moet snoeien, dan is dat een goed signaal dat haar prioriteiten niet bij jou liggen.

9. Ze steunt je niet oprecht

Als ze niet oprecht in jou is geïnteresseerd dan kun je ook weinig steun verwachten als je het nodig hebt. Als ze de behoefte niet heeft om naar je te luisteren, en ze je daarna als een betonblok laat vallen, of (nog erger) uitlacht dan boeien jouw gevoelens haar niet. Dan kun je dus maar beter die dating app er weer bij pakken, want dan zit zelfs die gehate friendzone er niet in.

interesse vrouw verloren

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!