Entertainment

Mocro Maffia: Tatta is vanaf vandaag te streamen op Videoland

mocro-maffia-tatta-videoland-kijken

Hitserie Mocro Maffia is een van de best bekeken misdaadseries van Nederlandse bodem. Het is inmiddels bekend dat er een vijfde seizoen komt, maar daar moeten we nog even op wachten. Ondertussen slaan de makers van de serie een spectaculaire zijweg in door de spin-off ‘Tatta’ te lanceren. In deze explosieve korte film zien we hoe het de kamper Rinus na zijn verdwijning is vergaan, en hij heeft niet bepaald stilgezeten.

Spin-off Mocro Maffia

Aan het einde van seizoen 4 van Mocro Maffia verdween Rinus ‘Tatta’ Massing plotseling van de aardbodem. Hij heeft er alle reden toe, want Paus, zijn voormalige compagnon, heeft zich tegen hem gekeerd. Daarnaast zweert hij wraak voor zijn doodgeschoten gehandicapte broertje, en de aanslag op zijn camper, waarbij tonnen aan cash geld letterlijk in rook opging. Tatta is weg, maar niet om te verdwijnen.

Rinus is bezig met een plan om een laatste slag te slaan. Hij wil een partij cocaïne van Paus rippen, zodat hij zijn oudere broer vrij kan kopen uit een Hongaarse gevangenis. Daarnaast heeft hij geld nodig om zijn vriendin Chantal een veilig onderkomen te bieden, en wil hij uit het wereldje stappen, maar daar is veel geld voor nodig. Het plan pakt echter anders uit dan verwacht, en dat levert een spectaculaire film op.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Tatta is nu te streamen op Videoland

Deze spijkerharde spin-off van Mocro Maffia gaat vanaf het begin vol gas, en blijft nagelbijtend spannend tot aan het einde. De film duurt ongeveer een uur, en laat zien hoe het met Tatta is vergaan nadat hij plotseling van de radar verdween. Acteur Robert de Hoog geeft wederom op geniale wijze gestalte aan de criminele kamper met het luie oog. De Hoog is momenteel ook gezien in de thriller Sleepers.

Met ‘Tatta’ houden de makers van Mocro Maffia de fans tevreden totdat seizoen 5 van de hitserie kan worden gelanceerd. Het personage is een van de populairste personen onder fans, dus is dit voorzetje naar het vijfde seizoen van de misdaadserie een geniale van de makers. ‘Tatta’ is vanaf vandaag te streamen op Videoland, en aan het kaliber van de onderstaande trailer te zien belooft deze spin-off een keiharde hit te worden.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!