Entertainment

Mocro Maffia: Tatta vanaf 28 april te zien op Videoland

mocro maffia tatta

Het gigantische succes van Mocro Maffia duurt al vijf jaar. Toen het eerste seizoen in 2018 verscheen was het vanaf moment één een doorslaand succes. De serie is in acht landen te zien, en het derde seizoen won zelfs een Gouden Kalf voor Beste Serie, kreeg een nominatie voor een Gouden Televizier-Ring en won de #VideoAward voor Beste Video On Demand.

Mocro Maffia: Tatta

Acteur Robert de Hoog uit Sleepers krijgt een langverwachte eigen film in Mocro Maffia: Tatta. Hij keert terug als Tatta in de ongeveer zestig minuten-durende film. En het verhaal had niet beter kunnen zijn. We kruipen in de huid van Tatta terwijl hij een wraakactie plant tegen zijn voormalig zakenpartner Paus.

Hij krijgt hierbij hulp van zijn oudere broer Otto, die op dat moment achter de tralies zit in Hongarije. Het is niet de eerste keer dat een seizoen van Mocro Maffia wordt ingeleid. Eerdere seizoenen werden ook al ingeleid met de miniserie Komtgoed en de korte film Meltem, voor wie hoofdrolspeler Sinem Kavus een Gouden Kalf won.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Enorm succes Mocro Maffia serie

Alleen al in Nederland tikte Mocro Maffia in maart van 2022 de 50 miljoen streams aan, waarbij het in acht landen te zien is. In de serie draait het voornamelijk om drie vrienden genaamd De Paus, Romano en Potlood. Terwijl ze zich opwerken in het criminele circuit, vervagen de lijnen tussen vriendschap en zaken al snel. Het duurt daarom ook niet lang voordat de vrienden lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Het is een gedramatiseerde fictieve versie van wat er zich in de afgelopen jaren heeft afgespeeld in de Nederlandse onderwereld. Dat is wat de serie ook zo herkenbaar maakt voor veel kijkers. Andere namen van acteurs die meedoen (en deden) zijn Pierre Bokma, Nasrdin Dchar, Daan Schuurmans en Robert de Hoog. Via een persbericht heeft Videoland laten weten dat Mocro Maffia: Tatta op 28 april exclusief op de streamingdienst te zien zal zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mocro Maffia (@mocromaffiadeserie)

Films & series op Videoland

Nu is het alleen nog wachten op de releasedatum van het vijfde seizoen van Mocro Maffia. We houden je op de hoogte. Over series binnen dit genre gesproken – Videoland kent een verleden met het maken van series over de onderwereld. Judas: de serie over de familie Holleeder is hier een perfect voorbeeld van.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!