Entertainment

Mocro Maffia eindigt explosief: seizoensfinale nu te zien op Videoland

mocro-maffia-seizoensfinale-videoland

Vanaf vandaag is de laatste aflevering van seizoen 5 van de hitserie Mocro Maffia te zien. In deze laatste confrontatie lopen de spanningen nog hoger op en staan de verhoudingen scherper dan ooit. Wie gaat er aan het langste eind trekken? Paus en potlood hebben genoeg aan hun hoofd en moeten alles uit de kast trekken om de dreiging van onder andere Tatta af te kunnen wenden. Ondertussen heeft Samira haar eigen problemen. We zetten de trekker even op scherp.

De bikkelharde strijd wordt nog harder

De laatste aflevering van dit seizoen wordt een knaller. Volgens de acteurs zal deze ‘season finale’ explosiever zijn dan alle afleveringen van seizoen 5 bij elkaar. Er is dan ook veel aan de hand. Adil en Meltem worden nog verder in het nauw gedreven, en Tatta is bezig om zijn eigen imperium op te zetten. Potlood voelt dat zijn tijd is aangebroken, en dat zet de verhoudingen nog meer op scherp.

De strijd wordt dus nog harder. Ondertussen zijn Samira’s problemen met taxi ook nog niet opgelost. De verdeelde groep heeft daarbovenop ook nog last van een gezamenlijke vijand: justitie. De criminelen hebben dus ook in deze laatste aflevering genoeg munitie om de kijker omver te blazen. We zullen niet te veel prijsgeven, maar dat er een explosieve climax aan zit te komen mag duidelijk zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Het kogelvrije imago van Mocro Maffia

Mocro Maffia heeft inmiddels een kogelvrij imago opgebouwd. Schrijver en regisseur Achmed Akkabi heeft zichzelf met de serie definitief op de kaart gezet. Hij heeft inmiddels een driejarig contract met Prime Video getekend. Hij zal exclusief voor de streamingdienst Nederlandse producties gaan ontwikkelen. Hij voegt zich daarmee bij de internationale talent pool van Prime Video, waar ook Danny Glover en Steve McQueen toebehoren.

Het is onduidelijk tot in hoeverre hij dus betrokken zal zijn bij het zesde en laatste seizoen van Mocro Maffia. Naar verluidt werden de laatste vier afleveringen van seizoen 5 niet door hem geregisseerd door zijn deal met Prime Video. Seizoen 6 van Mocro Maffia is inmiddels in de maak, en is al aangekondigd door Videoland. Het is het laatste seizoen van een hitserie dat met recht een absoluut meesterwerk mag worden genoemd. De laatste aflevering van Mocro Maffia seizoen 5 is nu te streamen op Videoland.

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!