Entertainment

Hitserie Mocro Maffia seizoen 5 vanaf nu te zien op Videoland

mocro maffia seizoen 5

Het is eindelijk  zover – we kunnen genieten van Mocro Maffia seizoen 5! We hebben er lang op moeten wachten, en morgen is eindelijk het moment waar we allemaal op hebben gewacht, met name iedereen die niet lang geleden nog de film Mocro Maffia Tatta heeft gezien.

Nederlandse misdaadserie van hoog niveau

Mocro Maffia is een Nederlandse misdaaddrama die oorspronkelijk werd uitgezonden op Videoland. Het eerste seizoen van de populaire serie werd uitgebracht in 2018, gevolgd door het tweede seizoen in 2019 en het derde seizoen in 2020. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Wouter Laumans en Marijn Schrijver, dat is geïnspireerd op de Amsterdamse onderwereld.

Je volgt als kijker het verhaal van verschillende criminele groeperingen van Marokkaanse afkomst in Amsterdam. De serie toont de rivaliteit en conflicten tussen verschillende personages en bendeleden, evenals de gevolgen van het leven in de georganiseerde misdaad. Naast de bovengenoemde seizoenen werden er ook succesvolle spin-offs uitgebracht, waaronder Mocro Maffia Meltem en Komtgoed

mocro maffia seizoen 5

Mocro Maffia seizoen 5 (spoilers)

Wat staat ons te wachten in het vijfde seizoen? Laten we even teruggaan naar waar we gebleven waren. Paus heeft besloten om Nederland links te laten liggen. Ondertussen is Tatta bezig met het stelen van maar liefst 2000 kilo cocaïne uit Antwerpen, terwijl Samira, de zus van de Paus, fungeert als zijn tijdelijke vervanger. Tot nu toe verloopt dit echter niet succesvol, omdat ze nog steeds met alle problemen van de diefstal van Tatta zit.

Als nieuwkomer is ze afhankelijk van haar partner Tonnano, die er alles aan doet om Tatta op te sporen. Bovendien blijkt Samira’s echtgenoot een informant te zijn die overloopt naar justitie en probeert een overeenkomst te sluiten als kroongetuige. Ondertussen geniet de Paus van zijn tijd in Spanje, waar hij samen met de Colombiaanse Tia Alvarez probeert om een nieuwe partij drugs te regelen. Nieuwe oplossingen brengen echter ook nieuwe problemen met zich mee:

Paus moet op zoek naar een nieuwe haven in Europa voor zijn handeltje. Hij begint argwaan te voelen en overweegt zelfs plastische chirurgie te nemen om voor altijd te verdwijnen en een nieuw gezicht aan te nemen. Je kan je voorstellen dat de hype rondom Mocro Maffia seizoen 5 tot een kookpunt is gestegen. Wij kunnen niet wachten tot 2 juni!

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!