Entertainment

Altijd al een lijk willen spelen? Mocro Maffia zoekt nu figuranten

mocro maffia figuranten

Heb je altijd al gedroomd van een carrière als acteur, maar geen idee hoe je hiermee moet beginnen? Heb je toevallig ook geen zin om er moeite voor te doen? Dan heb je geluk, want de makers van Mocro Maffia zijn op zoek naar figuranten die interesse hebben om een lijk te spelen.

Mocro Maffia zoekt figuranten

In een video, gedeeld op hun TikTok pagina, doet Videoland een oproep aan iedereen die interesse heeft om een lijk te spelen in het aankomende seizoen. En die vraag wordt door niemand anders dan Robert de Hoog (Tatta) gesteld. Ook legt hij uit hoe je auditie kan doen:

“Wij zoeken figurant-lijken! Kan jij heel goed stilliggen, zonder je ogen te knipperen? Doe dan auditie met het ‘figurant-lijk gezocht’ effect, post je video en tag @videolandnl. Wie weet lig jij in een aflevering van Mocro Maffia of Sleepers!”

Trouwens, als het je lukt om de rol te pakken te krijgen, bestaat de kans dat je in een aflevering van de serie Sleepers kan gaan spelen. Neem dus snel een video op met het ‘figurant-lijk gezocht!’-effect, plaats deze op je TikTok-account, tag Videoland en wie weet word je benaderd.

@videolandnl Wij zoeken figurant-lijken! Kan jij heel goed stilliggen, zonder je ogen te knipperen? Doe dan auditie met het ‘figurant-lijk gezocht!’ effect, post je video en tag @videolandnl. Wie weet lig jij in een aflevering van Mocro Maffia of Sleepers! #figurantlijkgezocht #auditie #tiktokeffect #sleepers #mocromaffia #videoland #robertdehoog ♬ origineel geluid – Videoland

Hitserie op Videoland

Mocro Maffia heeft bewezen een blijvertje te zijn op de Nederlandse beeldschermen. Maar dat niet alleen – wist je bijvoorbeeld dat de serie in negen landen te bekijken is? Het vijfde seizoen is inmiddels ook al aangekondigd. Ook zal er binnenkort een spin-off film over het personage Tatta verschijnen.

In die film zal er dieper worden ingegaan op het achtergrondverhaal van het personage, en krijgen we antwoord op vragen die veel kijkers zichzelf in de afgelopen jaren hebben gesteld. De eerste vier seizoenen van Mocro Maffia bekijk je exclusief op Videoland. Mocro Maffia: Tatta kijk je daar vanaf 28 april.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robert De Hoog (@robertdehoog_)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!