Sports

Conor McGregor prijst MMA training-video van Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg

Degene die denkt dat de oprichter en CEO van Facebook, Mark Zuckerberg, alleen maar een mietje achter een laptop is die heeft het mis, want hij plaatste onlangs een filmpje waarin hij zijn MMA-skills laat zien. Het filmpje ging helemaal viral toen vechtsport legende Conor McGregor zijn waardering en respect liet blijken. Zuckerberg doet een sucker punch, we sparren even een rondje mee.

Sparring partner van Khai Wu

Khai Wu is een professionele MMA vechter en heeft in Mark Zuckerberg een opmerkelijke sparringpartner gevonden. In het filmpje van de Facebook-baas zien we echter dat de vechtsporter meer heeft gedaan dan alleen Zuckerberg als boksbal gebruiken. Mark heeft aardig wat skills geleerd van MMA-vechters, zo kunnen we opmaken uit de combo’s en worstelgrepen die Zuckerberg uitvoert.

In de video zien we hoe Khai Wu en Mark Zuckerberg het in de aanloop naar Wu’s gevecht met Joshua Dillion tegen elkaar opnemen tijdens een sparring sessie in de gym. Tegen alle verwachtingen in verbaasde Zuckerberg de hele wereld toen hij zijn vechtsport skills liet zien in een filmpje op Instagram. Hij kreeg zelfs positieve feedback van Joe Rogan en Conor McGregor.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mark Zuckerberg (@zuck)

MMA video van Mark Zuckerberg gaat viral

De Instagram-post van Mark Zuckerberg kon op veel waardering rekenen. Conor McGregor reageerde onder de post met de opmerking ‘Yo!!! Fucking awesome Mark!‘ en ook Joe Rogan stak zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken, en plaatste de opmerking ‘This is great! I’m so happy to see this. Training looks solid too!’. Het mag dus duidelijk zijn dan de CEO van Facebook goed heeft getraind. Misschien zien we hem binnenkort bij Glory of de UFC?

Zuckerberg wist vriend en vijand te verbazen met zijn Instagram-post. Of hij een carrière in de UFC ambieert weten we niet, al zou het wel geniale televisie opleveren. Tot die tijd moeten we het doen met de spectaculaire video die we op zijn Instagram-account kunnen zien, wat op zich al vermakelijk genoeg is. Tja, als CEO van een miljardenbedrijf moet je af en toe wat stoom afblazen. Check het filmpje hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mark Zuckerberg (@zuck)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!