Rides

Vriendengroep bouwt een geniale mini-jetboot met 100 pk

mini-jetboot-grind-hard-plumbing

Met jouw vrienden verzin je vast de leukste dingen. De vriendengroep van het YouTube-kanaal Grind Hard Plumbing Co doet dit ook en deelt het op hun socials. Ze gaan regelmatig viraal omdat ze de meest geniale dingen bedenken. Eerder maakten ze een real life Barbie-speelwagen met een snelheid van 100 km/u. Deze keer doen ze er een schepje bovenop met een mini-jetboot met maar liefst 100 pk vermogen.

Mini-jetboot op volle toeren

De groep vrienden begon met een oude Kawasaki-jetski. Ze namen hier de motor van, met een vermogen van 100 pk, en plaatste deze in de romp ter grootte van 180 centimeter. Na enig knutselwerk kregen ze de mini-jetboot aan de praat en was het tijd om het water te breden. Het resultaat is een mega succes te noemen.

Als je de beelden ziet zal je al snel jaloers worden. Dit ziet er echt geniaal uit. Het bootje weegt ongeveer 115 kilo en is daardoor makkelijk te besturen, zoals je ziet in de video. De mannen namen de proef op de som en besloten het bootje te testen. Dit lijkt ons een geweldige activiteit die je de hele dag kunt doen. Inspiratie voor volgende zomer.

Nog niet te koop

De mannen hebben dolle waterpret en de kijkers zijn razend enthousiast. Veel mensen vragen in de comments of dit bootje ook te koop is. Helaas is deze mini-jetboot nog niet te koop voor consumenten. Wellicht kun je de boys van Grind Hard Plumbing Co zover krijgen met een flinke tas geld?

Je kunt uiteraard ook proberen om zelf zo’n mini-jetboot in elkaar te flansen. Uiteindelijk is een doe-dat-zelf-project het allerleukste. Bekijk de geniale beelden hieronder:

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!