Girls

Miljuschka laat niets aan de verbeelding over in dit spannende filmpje

miljuschka-witzenhausen-video-instagram

Miljuschka Witzenhausen is helemaal klaar voor de zomer en dat mag iedereen weten. In een video deelt ze namelijk haar prachtige bikini-body, helemaal in de stijl van de tv-kok. Niets verhullend, enkel met wat fruit voor het lichaam. Ze blijft daarmee haar volgers natuurlijk inspireren om gezond te eten. We krijgen helemaal zin in de zomer als we dit zien!

Miljuschka Witzenhausen: populaire tv-kok

Miljuschka is al flink wat jaren bezig als tv-kok. Ze weet iedereen altijd te verrassen met haar humor, heerlijke ingrediënten en haar geweldige lichaam. Ze is zelf namelijk ook echt om op te eten. Geen wonder dat ze regelmatig poseert in lingerie op haar Instagram.

Onze superster heeft inmiddels maar liefst 910.000 volgers op het platform. Een prestatie van formaat noemen we dat. Hoe ze dat klaarspeelt? De guys zijn verliefd op haar en de vrouwen houden van haar. Ze is niet voor niets de favoriete tv-kok van Nederland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Helemaal klaar voor die zomer

In haar nieuwste video deelt ze haar liefde voor fruit en de zomer, een prachtige combinatie. Het opzwepende muziekje met de titel ‘feels like summer’ is dan ook zeer toepasselijk. We hebben zin in die heerlijke zomerse dagen, vol met strand en bbq’s.

Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden hebben we de video van Miluschka hieronder voor je uitgelicht. Sharing is caring, toch? Enjoy guys!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!