Girls

Miljuschka Witzenhausen wulps in bed op lingerie-foto’s

miljuschka-witzenhausen-lingerie-setje-instagram

Miljuschka Witzenhausen is en blijft een van de leukste vrouwen van ons land. Deze mediapersoonlijkheid is bloedmooi en poseert vaak lingerie-foto’s waar we van kunnen genieten. Ze werkt met verschillende merken samen en wie anders dan Miljuschka kan het beste een lingerie-merk promoten? Vrouwen zijn dol op haar en ze maakt de mannen gek. Vandaag wist ze ons wederom te raken met een heerlijke foto op instagram.

Miljuschka timmert aan de weg

Het gaat de mooie culinaire schoonheid voor de wind. Ze heeft een uitmuntende carrière als tv-kok. Dat bleek wel weer toen ze werd bekroond met de eerste positie in de FlavorFlav Food top 100, zij mag zich dit jaar dé smaakmaker en de meest invloedrijke persoon in de foodscene noemen. Dit noemen wij een echte influencer, een dame die mensen echt weet te raken en in beweging krijgt.

Daarnaast gaat haar magazine als een speer. In Miljuschka Magazine heeft ze het uiteraard over eten. Denk hierbij aan de lekkerste recepten, specerijen uit alle hoeken van de wereld, en zomerse visgerechten. Een mooie vrouw die kan koken is natuurlijk sowieso een dikke plus. Dat ze er ook nog eens zo prachtig uitziet is een kers op de taart.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Zacht, comfy en verleidelijk

Deze week dropte Miluschka een nieuwe samenwerking met een lingerie-merk. Ze poseert in een prachtig setje en dat levert een paar fantastische foto’s op. Zelf zegt ze: ”Zacht, comfy en toch verleidelijk. Ja hoor, ik heb weer een mooi setje in de collectie van @liveranl gevonden. Deze BH is gemaakt van memory foam, wat jouw eigen lichaamswarmte gebruikt om de cup volledig naar je borst te vormen.⁠”

Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden hebben we de post van de mooie brunette hieronder geplaatst. Vergeet vooral niet even te swipen voor extra foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!