Girls

Megan Fox showt haar fenomenale killerbody op Instagram

megan-fox-killerbody-instagram

Actrice en model Megan Fox is een van de mooiste vrouwen van Hollywood. De knappe brunette deelt regelmatig waanzinnige foto’s met haar volgers op social media, en trekt dan het liefste zo weinig mogelijk kleding aan. Megan staat erom bekend dat ze graag het randje opzoekt, en gaat daar soms zelfs overheen. Met de foto die ze onlangs op Instagram heeft geplaatst zoekt ze zeker de grens op.

Actrice en model Megan Fox

Megan Fox (1986) is geboren in de Verenigde Staten, maar heeft Engelse ouders. Door haar problematische jeugd zocht ze haar toevlucht in theater, dit zou de basis zijn voor haar latere succes in Hollywood. Voordat ze begon met acteren was Megan een succesvol model. Ze werd op 13-jarige leeftijd ontdekt, en stond net zoals bij Lottie Moss het geval was al op jonge leeftijd voor de camera.

In 2001 maakte ze haar debuut als actrice in de film Holiday in the Sun. Toen ze later een bijrol kreeg in de film Bad Boys II besloot ze om op 16-jarige leeftijd te stoppen met school, en zich volledig te richten op een carrière in Hollywood. Na een paar rolletjes in series kreeg ze in 2004 een rol in de film Boss Girl, waar Kaley Cuoco ook in is te zien. Haar definitieve doorbraak beleefde Megan echter toen ze in 2007 de hoofdrol in de film Transformers kreeg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

Megan Fox deelt nietsverhullende foto op Instagram

Inmiddels is Megan Fox een gevestigde naam in Hollywood, en heeft ze in verschillende kaskrakers gespeeld. Ze is ook zeer populair op social media. Ze deelt graag foto’s waarop ze het liefste weinig kleding draagt, of ze draagt juist extravagante kleding. Op de onderstaande foto is het prachtige figuur van de actrice te zien. Ze draagt niets meer dan een krap topje en een klein onderstuk.

Megan is duidelijk klaar voor de zomer, en maakt dit kenbaar door het plaatsen van het bewuste kiekje. Of haar vriend, rapper Machine Gun Kelly, het er mee eens is moet nog blijken, maar aan de likes en reacties te zien vinden haar 20,6 miljoen volgers het een prachtige foto. Onze eigen Gaby Blaaser heeft de foto ook geliked, hoewel ze er zelf ook beeldschoon uitziet. Megan Fox brengt niet alleen vuur naar Hollywoodfilms, maar ook Instagram staat in vuur en vlam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!