Huizen

Nederlandse mancave heeft een McLaren 570S in de woonkamer staan

mclaren-70S-mancave-arnhem
Foto: The Art of Living

Een McLaren 570S is niet een auto die je elke dag over straat ziet rijden en helemaal niet normaal gesproken eentje die je in een woonkamer ziet staan. Je zal het misschien niet geloven maar deze exclusieve supercar staat gewoon in een Nederlandse woonkamer ergens in Arnhem. Over een eye-catcher in huis gesproken.

McLaren 570S  in huis

Als je het hebt over droomwagens dan komt McLaren al snel in je op. Ook dit automerk vernieuwt graag en de 570S was zeker vanaf het begin een oogappeltje. “Hoe kunnen we iets doen wat beter is dan ooit tevoren?” Dit was het startpunt van de McLaren 570S lezen we op de website van autodealer Louwman.

Qua looks past deze auto zeker bij een ultieme mancave. Stoer, snel, een beetje patserig en erg mannelijk. Dit zijn stuk voor stuk facetten die passen bij die mancave 2.0. Dit moet de eigenaar van dit huis in Arnhem ook hebben gedacht. Hij voegde daad bij het woord en besloot de McLaren ‘gewoon’ in de woonkamer te zetten. Een beetje zoals Gio zijn Ferrari als kunstwerk in zijn auto heeft gezet.

FHM McLaren570S 08

Upgrade voor jouw mancave

Als je over een dikke man-cave beschikt kan je natuurlijk niet aankomen met een Ikea inboedel dus heeft deze rijke autoliefhebber daar iets op bedacht. Naast een gelikt interieur, want dat mogen we denk ik wel vaststellen, heeft deze woning een aparte ruimte met daarin een peperdure McLaren die je vanaf de keuken kunt bewonderen. Een gewaagde zet maar het resultaat is natuurlijk super dik en dat vind de bewoner zelf ook.

“De keuze om de McLaren in het zicht te zetten, is een goede geweest. En natuurlijk trek je er de aandacht mee. Maar dat vind ik prima, ik geniet er zelfs van. Ik deel deze auto graag met de rest van de wereld, met iedereen die er een passie voor heeft’, aldus de bewoner in een interview met The Art of Living. Groot gelijk heeft die want als wij zo’n brute auto hadden kreegt die van ons ook wel een mooi plekje ergens op de redactie.

FHM McLaren570S 07

FHM McLaren570S 06

FHM McLaren570S 05

mancave-mclaren-nederland

FHM McLaren570S 03

FHM McLaren570S 02

mancave-arnhem

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!